Holmlia bad

Holmlia bad har et 25 meters basseng med vanntemperatur på 28 grader, og badstuer. Plaskebasseng for barn. Barn må være 10 år og svømmedyktige for å kunne bade alene. Anlegget er bygget inn i fjellet og fremstår etter en oppgradering som nytt og moderne.

Bilde av deler av vannspeilet i et innendørs svømmebasseng og en startkloss med nummer åtte på siden

Illustrasjonsbilde

Bilde av deler av vannspeilet i et innendørs svømmebasseng og en startkloss med nummer åtte på siden

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Badet har et 25 meters basseng med vanntemperatur på 27 grader, og dybde 0,90 - 1,80 meter. Plaskebasseng på 2,15 x 2,15 meter med temperatur 27 grader. Badstue. Barn må være over 10 år og svømmedyktige for å bade alene. Foreldre må være med i bassenget med barn under 10 år, eller eldre barn som ikke er svømmedyktige.

Det er kun tillatt å bruke klær laget for badebruk, som for eksempel badetøy i Lycra-kvalitet. Dette gjelder også hijab og andre hodeplagg, og langermede trøyer, bukser og tights. Anlegget er bygget inn i fjellet og fremstår etter en oppgradering som nytt og moderne.

Hverdag/helg: barn under 3 år gratis/gratis, barn og ungdom (3-17 år) kr 30/30, voksen (fra 18 år) kr 80/85. Salg av klippekort, halv- og helårskort, og 3-måneders billett

Feriebillett og bruk av saldokort for barn/ungdom gir rabatt på enkeltbilletter. Halvårskort, årskort og 3-månedersbillett lønner seg for dem som bruker badene mer enn 6-8 ganger i måneden, avhengig av billettype.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Billettsalg:
Mandag til fredag: kl 08.30-19.30
Lørdag og søndag: kl 09.00-19.30

Bassenget stenger 30 minutter etter billettsalget. Garderoben stenger 1 time etter billettsalget

Sommerstengt 15/5 - 20/8

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Holmlia bad

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo