Astrup Fearnley Museet

Museet er et av Nordens fremste museer for samtidskunst. Utstillingene viser objekter fra den store Astrup Fearnley Samlingen og nye produksjoner av kunstnere fra hele verden. Det er ikke et vanlig kunstmuseum, her er verker som kan skape undring for besøkende i alle aldre. Tjuvholmen skulpturpark utenfor museet har skulpturer fra noen av verdens fremste samtidskunstnere, samtidig som det er et en grønn lunge omgitt av vann.

Hver søndag er det familieverksted der barna kan løse ulike kreative oppgaver inspirert av kunstverk i en aktuell utstilling. Verkstedet starter med familieomvisning i utstillingen. Nye oppgaver hver måned. I perioder er det babyomvisning i utstillingene fredag, målgruppen er foreldre med barn opp til 2 år. Terskelen for lyd og uro er høy! Foreldre oppfordres til å benytte bæresele under omvisningen. Kjøp billett på forhånd, begrenset antall voksne pr omvisning.

Barnekunstklubben RASMUS er for barn og ungdom 5-12 år, og møtes to lørdager i måneden. Formålet er å gi barna en bedre kunstforståelse og å la dem uttrykke seg kreativt gjennom ulike oppgaver. Medlemskap er gratis. RASMUS arrangementene foregår i tre grupper etter alder: kl 11.00-12.30 (5-6 år), kl 13.00-14.30 (7-9 år) og kl 15.00-16.30 (10-12 år). Forhåndspåmelding til museet senest fredag før treffet.

Arrangementer hos Astrup Fearnley Museet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.