Manglerud bad

Manglerud bad har et 25 meters basseng med stupetårn med avsatser på 1, 3 og 5 meter. Opplærings- / terapibassenget og et lite familiebasseng, begge med vanntemperatur. Sklie og boblebad. Badstue. Barn må være over 10 år og svømmedyktige for å bade alene.

Bilde av deler av vannspeilet i et innendørs basseng, med startkloss med nummer åtte

Illustrasjonsbilde

Bilde av deler av vannspeilet i et innendørs basseng, med startkloss med nummer åtte

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Hovedbassenget er et 25 meters basseng med vanntemperatur på 27 grader, og stupetårn med avsatser på 1, 3 og 5 meter. De fire banene som går under tårnet har dybde 1,6 - 3,8 meter, mens de øvrige fire banene har dybde 0 - 1,6 meter.

Opplærings- / terapibassenget er 12,5 meter lang, med en temperatur på 32 grader og dybde 0 - 1,6 meter. På grunn av kapasiteten på renseanlegget kan det maks være 75 personer i bassenget per time. Dersom det er flere kan det bli noe ventetid.

Det er også et familiebasseng på 60 m2 med dybder 15-30 cm og 60-90 cm. Vanntemperaturen er 32 grader. Kapasiteten er maks 25 personer i bassenget pr time. Vannsklie og boblebad. Badstue.

Barn må være over 10 år og svømmedyktige for å bade alene. Foreldre må være med i bassenget med barn under 10 år, eller eldre barn som ikke er svømmedyktige. Det er kun tillatt å bruke klær laget for badebruk, som for eksempel badetøy i Lycra-kvalitet. Dette gjelder også hijab og andre hodeplagg, og langermede trøyer, bukser og tights. 

Badet ble overlevert til Oslo kommune i 2022 som kommunens første nye bad- og svømmeanlegg på 35 år.

Hverdag/helg: barn under 3 år gratis/gratis, barn og ungdom (3-17 år) kr 30/30, voksen (fra 18 år) kr 80/85. Salg av klippekort, halv- og helårskort, og 3-måneders billett

Feriebillett og bruk av saldokort for barn/ungdom gir rabatt på enkeltbilletter. Halvårskort, årskort og 3-månedersbillett lønner seg for dem som bruker badene mer enn 6-8 ganger i måneden, avhengig av billettype.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Billettsalg:
Mandag til fredag: kl 07.00-19.00
Lørdag og søndag: kl 09.00-19.00

Stupetårnet og sklien åpner kl 15.00 mandag til fredag og kl 11.00 lørdag og søndag.

Bassenget stenger 30 minutter etter billettsalget. Garderoben stenger 1 time etter billettsalget

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Manglerud bad

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo