Den Norske Opera & Ballett

Operaen i Bjørvika byr på familieforestillinger, barneoperaer og omvisninger for barn. Arrangementene er veldig populære og kan raskt bli utsolgt!

Se Arrangementer nederst (familieforestillinger), eller alle arrangementer og forestillinger på Den Norske Opera & Ballett. Se datoer for omvisninger i operaen.

Den Norske Opera & Ballett presenterer opera, ballett og konserter av høy kunstnerisk kvalitet. Institusjonen består av kompaniene Nasjonalballetten, Nasjonalballetten UNG og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Barnekoret består av ca 70 barn, gutter og jenter. Koret er delt inn i grupper for barn 6–10 år og 10–17 år. De undervises ukentlig i sang, drama og bevegelse.

Arrangementer hos Den Norske Opera & Ballett

12:00
30
Sep
2023

Barneomvisning på Operaen i Oslo

Omvisningene legger vekt på opplevelse framfor faktaopplysninger, og er spesielt tilrettelagt for barn mellom 4–10 år. Alle må ha billett, både medfølgende voksne og små barn.

18:00
01
Dec
2023

Juleforestilling: "Nøtteknekkeren"

"Nøtteknekkeren" er for mange familier en del av "juleritualet" og forestillingen, basert på eventyret "Nøtteknekkeren og Musekongen" danses ved juletider over store deler av verden.

13:00
02
Dec
2023

Juleforestilling: "Nøtteknekkeren"

"Nøtteknekkeren" er for mange familier en del av "juleritualet" og forestillingen, basert på eventyret "Nøtteknekkeren og Musekongen" danses ved juletider over store deler av verden. Kl 13.00 og 16.30.