Søndre Aas gård og miljøsenter

Søndre Aas gård og miljøsenter er en besøksgård på Holmlia i Oslo, i Bydel Søndre Nordstrand. Flere dyr på gården, kafé og mulighet for leieridning.

Stallbygningen på Søndre Aas gård sett fra landsiden, en lang rød toetasjes låvebygning

Taara001, CC-BY-SA-4.0

Stallbygningen på Søndre Aas gård sett fra nederste halvdel, en rød toetasjes låvebygning med stallport og inngjerdet hønsegård langs grunnmuren

Anne-Sophie Ofrim, CC-BY-SA-4.0

Hovedhuset på Søndre Aas gård, hvitt klassisk hus i tilnærmet sveitserstil, skjult bak grønne trær og med stor have rundt

Anne-Sophie Ofrim, CC-BY-SA-4.0

Stallbygningen på Søndre Aas gård sett fra landsiden, en lang rød toetasjes låvebygning

Taara001, CC-BY-SA-4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Gården er en besøksgård på Holmlia i Oslo. Den driftes av bydel Søndre Nordstrand som et miljøsenter for barn og unge, med gårdsdyr og rideskole. Den er også en åpen besøksgård for primært beboere i bydelen. Hils på hester, sauer, griser, høner og haner, og lek på apparatene i bakkant av ridehuset.

Rideskolen har i all hovedsak kursbaserte tilbud. Det er drop in-tilbud på leieridning på lørdager, men det er kun de plassene som blir ledige fordi noen ikke møter på kurset. Man kan sette seg på drop-in lista fra kl 09.00 lørdag. Blir det ledige plasser forgår leieridningen i tidsrommet kl 10.00-12.00. Kr 150 pr rytter.

Salg av vafler og kaffe i stabburskafeen på ettermiddager og i helgene. Benker og bord på området. Gården har også hagebruk med grønnsaker, urter og poteter. Dager med salg av egg og grønnsaker legges ut på gårdens facebookside. Rundt gården er det store områder med beiter til dyra og ikke minst flotte turmuligheter.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til fredag: kl 08.00-19.30
Lørdag og søndag: kl 08.00-16.00

Rideturer hver dag for litt øvede til erfarne i høstferien

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Søndre Aas gård og miljøsenter

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo