Om BarnasNorge.no

BarnasNorge.no er en landsdekkende aktivitets- og arrangementsportal for familier med barn i alderen 0-15 år. Visjonen er å bli Norges førende portal for aktiviteter og arrangementer for barnefamilier.  

Hele Norges familieportal!

BarnasNorge.no har vokst til å bli en av de viktigste portalene for barnefamilier som ønsker en oversikt over aktiviteter og arrangementer i Norge. Der de bor, der de planlegger en utflukt eller der de skal på ferie. I dag, i morgen eller på en senere dato.

4000+
Aktiviteter og arrangementer i Norge
420 000+
Unike brukere i 2023

Hvorfor bør BarnasNorge.no være din favorittportal?

Foreldre, besteforeldre, omsorgspersoner for barn i alderen 0-15 år – på BarnasNorge.no finnes utallige forslag til aktiviteter og arrangementer. Morsomme, lærerike og underholdende ting å gjøre sammen med barna. Tjenesten er gratis.

Aktiviteter i hele landet

BarnasNorge.no er landsdekkende. Vi har registrert aktiviteter fra sør til nord, fra øst til vest, i alle landsdeler og regioner. Aktivitetene spenner fra museer til vitensentre, aktivitetsparker, svømmehaller og naturopplevelser. Oppdag Norge for familier på BarnasNorge.no!

Arrangementer i de største byene

BarnasNorge.no registrerer arrangementer for barn og barnefamilier i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Teater for barn, familieforestillinger, konserter, lesestunder mm. For resten av landet registrerer vi større arrangementer som festivaler, og lokale arrangementer som har et bredt nedslagsfelt eller er relevante i ferieperioder.

Kurs, ferieskoler og ferieleire for barn og unge

Det er et rikt tilbud av kurs for barn og unge gjennom hele året. BarnasNorge.no gir deg oversikt over kurs for barn og unge i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, og oversikt over ferieskoler og ferieleire over hele landet. (Tjenesten er under oppbygging i 2024)

Er du en arrangør og vil bli mer synlig?

Promoter aktiviteten eller arrangementet ditt på BarnasNorge.no. Nettsiden retter seg mot familier med barn i alderen 0-15 år. Kontakt oss i dag for å høre mer om mulighetene.

Over 30%
Årlig vekst
420 000+
Unike brukere i 2023