Kunstnernes Hus

Kunstnernes Hus har sporadiske arrangementer for familier, og kurs for barn. Det kan være familielørdager med lytte- og fortellerstund, verksted, familieomvisninger i utstillingene, babyomvisninger, og workshops for barn og unge.

Maleri med rød grunnfarge og abstrakte streker og mønstre i forskjellige sterke farger

ø, CC-BY-2.0

Maleri med rød grunnfarge og abstrakte streker og mønstre i forskjellige sterke farger

ø, CC-BY-2.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Kunstnernes Hus har sporadiske arrangementer for familier, for eksempel familielørdager med lytte- og fortellerstund, verksted, familieomvisninger i utstillingene, babyomvisninger, og workshops for barn og unge, hovedsakelig i skolenes ferier. I kinoen vises fra tid til annen filmer for barn og ungdom. Se under Arrangementer for aktuelle hendelser.

Se under Arrangement nederst for eventuelle arrangementer for barn og familie, eller alle arrangementer på Kunstnernes Hus.

Kunstnernes Hus er et visningssted for, og formidling av, samtidskunst. Huset ble innviet i 1930 og er kjent som en av Norges viktigst formidlere av nåtidig kunst. Ikke minst har Statens kunstutstilling, bedre kjent som Høstutstillingen, sørget for årlig presseomtale, siden noen av de utvalgte verkene, eller utvalget som sådan, frembringer sterke meninger blant kritikerne.

Andre aktiviteter i huset er boklanseringer og andre arrangementer, kino med kunstfilmprogram rettet primært mot et voksent publikum, og omvisninger. Huset har også en populær restaurant og butikk med rikholdig utvalg av kunstbøker.

Utstillinger:
Barn / unge under 20 år gratis
Voksen kr 60

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Utstillinger:

Tirsdag til søndag 11:00 - 17.00

Torsdag til 19:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Kunstnernes Hus

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo