Kunstnernes Hus

Kunstnernes Hus har sporadiske arrangementer for familier, for eksempel familielørdager med lytte- og fortellerstund, verksted, familieomvisninger i utstillingene, babyomvisninger, og workshops for barn og unge, hovedsakelig i skolenes ferier. I kinoen vises fra tid til annen filmer for barn og ungdom. Se under Arrangementer for aktuelle hendelser.

Se under Arrangement nederst for eventuelle arrangementer for barn og familie, eller alle arrangementer på Kunstnernes Hus.

Kunstnernes Hus er et visningssted for, og formidling av, samtidskunst. Huset ble innviet i 1930 og er kjent som en av Norges viktigst formidlere av nåtidig kunst. Ikke minst har Statens kunstutstilling, bedre kjent som Høstutstillingen, sørget for årlig presseomtale, siden noen av de utvalgte verkene, eller utvalget som sådan, frembringer sterke meninger blant kritikerne. I 2023 er det Statens 136. kunstutstilling. Andre aktiviteter i huset er boklanseringer og andre arrangementer, kino med kunstfilmprogram rettet primært mot et voksent publikum, og omvisninger. Huset har også en populær restaurant og butikk med rikholdig utvalg av kunstbøker.

Arrangementer hos Kunstnernes Hus

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.