Stovnertårnet

Stovnertårnet er Norges lengste tårn! Alle kan ta seg opp i konstruksjonen som på det høyeste ruver 15 meter over bakken og har en gangbanelengde på 265 meter. Hele familien kan undres, se, observere og hygge seg høyt over Oslo, helt nøyaktig 215 meter over vannet i Oslofjorden!

En av svingene i Stovnertårnet sett nedenfra

Ole Kristian Brastad, CC-BY-2.0

Stovnertårnet med buer, grantre i midten og snø på bakken

Ole Kristian Brastad, CC-BY-2.0

En av svingene i Stovnertårnet sett nedenfra

Ole Kristian Brastad, CC-BY-2.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Norges lengste tårn! Alle kan ta seg opp i konstruksjonen som på det høyeste ruver 15 meter over bakken og har en gangbanelengde på 265 meter. Tårn er ikke en helt korrekt betegnelse, det vekker mer assosiasjoner til fornøyelsesparkenes berg- og dalbaner. Rullestoler, gåstoler, barnevogn - tårnet er tilrettelagt for alle. Hele familien kan undres, se, observere og hygge seg høyt over Oslo, helt nøyaktig 215 meter over vannet i Oslofjorden!

Tårnet står på Fossumberget på Stovner i Oslo. Ca 100 meter fra tårnet ligger Jesperudjordet som er en stor aktivitetspark med et lekelandskap som ligner på berømte "Stonehenge" i England, klatre i stativer, huske i "Fugleredet", hoppe på trampoliner og balansere på fastmonterte kuleformasjoner mm.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent hele døgnet, hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Stovnertårnet

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo