Annes Dukketeater

Annes Dukketeater i Frognerparken har flere forskjellige forestillinger som spilles til ulike tider. Flere av forestillingene er etterfulgt av et verksted, hvor både store og små får lage hver sin enkle teaterdukke.

Fire små tøydukker på en gul bakgrunn med et blått tekstil over forestillende en dukketeaterscene

Bilde: BarIllustrasjonsbilde

Fire små tøydukker på en gul bakgrunn med et blått tekstil over forestillende en dukketeaterscene

Bilde: BarIllustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Annes Dukketeater i Frognerparken har flere forskjellige forestillinger som spilles til ulike tider. Flere av forestillingene er etterfulgt av et verksted, hvor store og små får lage hver sin enkle teaterdukke. Skoler og barnehager utgjør det største publikummet på hverdager, men alle barn og voksne er velkommen til alle forestillinger.

Se spilleplanen for Annes dukketeater.

Forestillingene:
"Den magiske kiste" er en dukke-cabaret for barn i alderen 3-8 år. I kisten finnes alle mulige dukketyper, alt fra små fingerdukker til store marionetter. Etter forestillingen får alle lage sin egen teaterdukke.

"Molefonken" er figurteater for barn i alderen 1-6 år. Bamsen Molefonken er ofte uheldig og nå har han skadet seg. Mikkel Rev og andre dyrevenner lager et lite sirkus for å muntre han opp. På magisk vis blir Molefonken frisk til slutt.

"Sinnataggen vil ha ferie" handler om selveste ”Sinnataggen”, skulpturen i Frognerparken. Han er rett og slett lei av å stå på ett bein og være sint. Det må arrangeres ”audition” for å få den beste og mest sinna erstatningen for han. Bamsen Molefonken hjelper han med det. Passer for barn 4-8 år.

"Nissenes hemmelighet" er en juleforestilling, og handler om nissene i Frognerparken som holder på å lage en hemmelighet. Stor blir overraskelsen når dyrene i skogen finner ut hva hemmeligheten er. Alle får lage sin egen nissedukke etter forestillingen.

"Knerten gifter seg" er en dukketeaterforestilling basert på Anne Cath. Vestlys fortelling. Den passer for barn 2-7 år, og varer ca 25 minutter. Forestillingen er produsert i samarbeid med Riksteatret.

De to siste forestillingene er "Molefonkens Ballong" og "Se opp i Soppskogen".

Pris varierer for forestillingene

Pr person, uansett alder:
"Sinnataggen" og "Nissenes hemmelighet" (juleforestilling) kr 125
"Molefonken" kr 100
"Den magiske kiste" kr 150, inkludert dukkelaging
"Knerten gifter seg" kr 100

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Se eventuelle arrangementsdatoer nederst på siden

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Annes Dukketeater

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo