Annes Dukketeater

Annes Dukketeater spiller forskjellige forestillinger hele året rundt. Flere av forestillingene er etterfulgt av et verksted, hvor både store og små får lage hver sin enkle teaterdukke. Skoler og barnehager utgjør det største publikummet på hverdager, men alle barn og voksne er velkommen til alle forestillinger.

Se dukketeaterets hjemmeside for å se hvilket stykke som oppføres på en spilledato:

"Den magiske kiste" er en dukke-cabaret for barn i alderen 3-8 år. I kisten finnes alle mulige dukketyper, alt fra små fingerdukker til store marionetter. Etter forestillingen får alle lage sin egen teaterdukke.

"Molefonken" er figurteater for barn i alderen 1-6 år. Bamsen Molefonken er ofte uheldig og nå har han skadet seg. Mikkel Rev og andre dyrevenner lager et lite sirkus for å muntre han opp. På magisk vis blir Molefonken frisk til slutt.

"Sinnataggen vil ha ferie" handler om selveste ”Sinnataggen”, skulpturen i Frognerparken. Han er rett og slett lei av å stå på ett bein og være sint. Det må arrangeres ”audition” for å få den beste og mest sinna erstatningen for han. Bamsen Molefonken hjelper han med det. Passer for barn 4-8 år.

"Nissenes hemmelighet" er en juleforestilling, og handler om nissene i Frognerparken som holder på å lage en hemmelighet. Stor blir overraskelsen når dyrene i skogen finner ut hva hemmeligheten er. Alle får lage sin egen nissedukke etter forestillingen.

"Knerten gifter seg" er en dukketeaterforestilling basert på Anne Cath. Vestlys fortelling. Den passer for barn 2-7 år, og varer ca 25 minutter. Forestillingen er produsert i samarbeid med Riksteatret.

De to siste forestillingene er "Molefonkens Ballong" og "Se opp i Soppskogen".

Arrangementer hos Annes Dukketeater

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.