Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er et av Norges største. Flere etasjer med buldring og tauklatring, og et styrkerom. Familievegg med 8 ruter og autobelay, en sikringsmekanikk som gjør at forkunnskaper ikke er nødvendig. Buldrevegger som alternativ til klatring, for alle aldre. Eget aktivitetsrom for barna.

Buldring er klatring i noen meter høye vegger med tykke gummimatter, tjukkaser, under. Krever ingen sikirng og ingen forkunnskaper. Her kan barna utfolde seg fritt! Det er også et aktivitetsrom for barn, hvor de kan utfolde seg med vertikal lek. Påkrevd med sokker, gymsokker eller innesko. Vanlig inngangsbillett.

Barn under 13 år skal være i følge med en voksen. Den voksne er ansvarlig for at sikkerhetsreglene følges. Barn i alderen 13-17år kan oppholde seg i lokalet uten følge av en voksen, så lenge en foresatt har skrevet under på ansvarserklæringen for personer under 18 år.

For å sikre barn i klatreveggen - uten bruk av autorelay - kreves brattkort eller topptaukort. Alt utstyr kan leies på klatresenteret. For private grupper uten instruktør skal det være en voksen for hvert fjerde barn under 13 år.

Arrangementer hos Oslo Klatresenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.