Sentralen

Sentralen har ukentlige arrangementer for barn og barnefamilier, for det meste drop-in uten forhåndspåmelding. Arrangementene spenner fra babysang over eventyrlesning til opptredener og Barnas verksted. Stor kafé ved resepsjonen, barnevennlig meny i helgene.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle arrangementer for barn og unge på Sentralen.

Lørdag og søndag er det Barnas Verksted. Sentralens UNG-vert og aktivitetsleder er tilstede og inspirerer barna til kreativ utfoldelse. Det er også trehjulssykler og tegnekrok. Anbefalt for barn 2-6 år, verkstedet er drop-in og gratis. I vinterhagen kan barna leke med magnetiske puslespill, papirflybretting, duplo, tegning, fargelegging og masse annet gøy. Aktiviteten kan utgå enkelte helgedager på grunn av ferie eller andre arrangementer.

To faste uketilbud er Babydans og Babysang, begge er tilbud til foreldre med små barn under 12 måneder, primært de foreldre som er i permisjon. Begge er en fin måte å være aktiv med barnet på, og møte andre foreldre. Kontaktlek for foreldre med barn 1-3 år og 3-6 år arrangeres en gang om måneden, og gir input til andre måter å leke med barnet på. Tilbudene passer for alle. Begrenset antall plasser, billetter kjøpes på forhånd. Ingen aktiviteter i barnehagenes / skolenes ferier.

Det er et stort antall andre familiearrangementer i løpet av året: forestillinger, musikaler, konserter, verksteder mm. Sommeraktiviteter ute i gata foran Sentralen hele sommeren, med utvidede aktiviteter i helgene, f. eks. show, teater, konsert og dans.

Arrangementer hos Sentralen

11:00
01
Mar
2024

Babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med barn 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. Grupper kl 11:00, 12:00 og 13:00. Varighet ca 30 minutter. Begrenset antall plasser, det anbefales å kjøpe billett på forhånd.

11:00
02
Mar
2024

Barnas Verksted på Sentralen

Fast helgetilbud for barnefamilier. Malebord, lesekrok og LEGOhjørne. Varierende aktiviteter med veileder tilstede. Passer for barn 2-6 år. Drop-in, ingen påmelding.

11:00
02
Mar
2024

Kontaktlek foreldre - barn 1 - 6 år

Kontaktlek for barn 1-3 år kl 11:00 og 14:00, og for barn 3-6 år 12:30. Bevegelse til musikk og nye måter for foreldre og barn å leke sammen på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Varighet ca 45 minutter. Begrenset antall plasser, det anbefales å kjøpe billetter på forhånd.