Munchmuseet og familietilbud

Munch museet, eller MUNCH som det heter, i Bjørvika er i seg selv et skue, beliggende helt i vannkanten. Innvendig er det flere etasjer med utstillinger, med bilder av Edvard Munch som de dominerende. Kafeer, bistro og museumsbutikk.

MUNCH ønsker "å tilby [barn og unge] opplevelser de ikke finner andre steder". De faste tilbudene omfatter verksteder som kan bestilles for grupper, men som også regelmessig settes opp for individuell påmelding. I utstillingen "Edvard Munch uendelig" får barna sin egen opplevelse gjennom kikkhull i veggen. Barnas kunstdag arrangeres én søndag i måneden, med kunstnerdrevet aktivitet og omvisninger.

"Favn" er en babyforestilling for foreldre med barn 6-9 måneder (anbefalt) (oppstart i januar 2022), mens Hjernelabyrinten (5. februar - 18 april 2022) er en labyrint hvor det er tillatt å skrive og tegne på vegger. Labyrinten, i brun, krøllet papp, fyller en av de største salene i MUNCH. Ikke kun for barn!

Verksteder for barn og unge i vinter-, påske- og høstferiene, og i romjulen. I sommersesongen er Edvard Munchs atelier Ekely åpent for besøkende. Det er påmelding til de fleste aktivitetene. Påmeldingen skjer på museets hjemmeside.

Arrangementer hos Munchmuseet og familietilbud

12:00
19
May
2022

Babyforestilling: "Favn"

"Favn" er en sanselig kunstopplevelse for de minste, 6 - 9 måneder (anbefalt). Starttidspunkter: kl 12.00, 13.00 og 14.00. I fokus står samspillet mellom babyen og omsorgspersonen. Med danser Loan Ha og scenograf Camilla Wexels Riser, som begge har lang er faring med prosjekter rettet mot de aller yngste publikummerne.