Kingdom of Escape Rooms

Kingdom of Escape Rooms - har du forsøkt en av Oslos mest populære aktiviteter? Aldri hørt om escape room? Fortvil ikke! Dette er et lagspill der dere må bruke logikk og kløkt for å løse en gåte slik at dere kan finne veien ut av rommet og vinne spillet. God underholdning for familier. Barn fra 12 år kan spille alene, mindre barn må være i følge med voksne.

 Lysende rødt Exit skilt midt i bildet mot svart bakgrunn

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

 Lysende rødt Exit skilt midt i bildet mot svart bakgrunn

Illustrasjonsbilde BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Har du forsøkt en av Oslos mest populære aktiviteter? Aldri hørt om escape room? Fortvil ikke! Dette er et lagspill der dere må bruke logikk og kløkt for å løse en gåte slik at dere kan finne veien ut av rommet og vinne spillet. Her kan familien teste tålmodighet og konkurranseinstinkt!

Kingdom of Escape Rooms har fem spill. Et av spillene foregår i Harry Potters verden. Glem filmene! Her får dere være med å løse gåtene selv. God underholdning for familier. Barn fra 12 år kan spille alene, mindre barn, ned til 6 år, må være i følge med voksne.

Spillerne har 60 minutter på å finne de svarene de trenger for å vinne spillet, det vil si løse gåtene og klare å "flykte" ut av rommet. Escape room konseptet egner seg for familier, barnebursdager og lignende arrangement der barn og unge kan styrke familiebåndene ved å ta del i felles aktiviteter.

Maksimum seks deltakere per spill, men to lag kan konkurrere om å komme først gjennom rommet. Dersom man er kjent med dataspill i denne kategorien kan det kanskje brukes som en modell til å forklare hva et escape room er. Likevel er det mer spennende og engasjerende å være med på et "ekte" spill, i stedet for å sitte foran en datamaskin. I det "ekte" spillet får man brukt alle sansene! "Turn on logic, turn off panic! Let’s meet at the exit".

Pris pr person:
2/3/4/5/6/7+ personer: kr 445/ 380/ 350/ 350/ 350/320

Familie:
Barn 0-6 år gratis når de spiller med to foresatte
20% avslag barn / ungdom 7-18 år når de spiller med to foresatte

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Alle dager 10:00 - 23:00

Det siste spillet starter 22:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Kingdom of Escape Rooms

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo