Kingdom of Escape Rooms

Har du forsøkt en av Oslos mest populære aktiviteter? Aldri hørt om escape room? Fortvil ikke! Dette er et lagspill der dere må bruke logikk og kløkt for å løse en gåte slik at dere kan finne veien ut av rommet og vinne spillet. Kingdom of Escape Rooms har fem spill. Et av spillene foregår i Harry Potters verden. Glem filmene! Her får dere være med å løse gåtene selv. God underholdning for familier. Barn fra 12 år kan spille alene, mindre barn må være i følge med voksne.

Spillerne har 60 minutter på å finne de svarene de trenger for å vinne spillet, det vil si løse gåtene og klare å "flykte" ut av rommet. Escape room konseptet egner seg for familier, barnebursdager og lignende arrangement der barn og unge kan styrke familiebåndene ved å ta del i felles aktiviteter.

Maksimum seks deltakere per spill, men to lag kan konkurrere om å komme først gjennom rommet. Dersom man er kjent med dataspill i denne kategorien kan det kanskje brukes som en modell til å forklare hva et escape room er. Likevel er det mer spennende og engasjerende å være med på et "ekte" spill, i stedet for å sitte foran en datamaskin. I det "ekte" spillet får man brukt alle sansene! "Turn on logic, turn off panic! Let’s meet at the exit".

Arrangementer hos Kingdom of Escape Rooms

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.