Høyt & Lavt Oslo Sommerpark

Klatreparken i Oslo Sommerpark ved Tryvann er en av de største i Norge med 12 klatreløyper, 205 elementer og 37 zip-liner til sammen. Alle løypene i klatreparken er merket med farger etter vanskelighetsgrad. Andre aktiviteter på uteområdet er høydehoppet Tigerspranget, og mer jordnære aktiviteter som lekeplass, bålhus og grillplass. Salg av kioskvarer, medbrakt mat er tillatt. Klatreparken anbefaler å sette av minst 3 timer i parken, inklusiv registrering og instruksjon.

Lekeløypen for de helt små, Balder, er merket oransje og har et høydekrav på 80 cm, mens klatreløypene som er merket som lysegrønn (2), mørkegrønn (2), blå (2), mørkeblå (1) og kombinasjonsløypen rød/sort (1) har minimumshøyde fra 110 til 140 cm. Alle løypene inneholder en eller flere zip-liner. Den samlede lengde for zip-linene er ca 900 meter. Tigerspranget er en 25 meter høy stokk med 88 trinn man klatrer opp før man kaster seg i strikk ut fra avsatsen på ca 20 meter.

For rød/sort løype er aldersgrensen 16 år. Barn under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen i løypene, parken anbefaler minimum 1 voksen pr 4 barn. Det skal også være en ansvarlig voksen til stede i de oransje barneløypene, men de er ikke høyere enn at voksne kan hjelpe barna fra bakken.

Oslo Sommerpark tilbyr flere aktiviteter utover klatreparken, blant annet en sykkelpark, med flere løyper. Sykler kan leies. Det er også en natursti i området rundt parken med poster med spørsmål. Kart til naturstien fås i kiosken inne på Toppsenteret. Tryvann Raceway er en 170 meter lang bane for radiostyrte biler som er elektrisk drevet. Ta med din egen eller lei en bil av sommerparken. Mye fart og mye moro!

Arrangementer hos Høyt & Lavt Oslo Sommerpark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.