Frognerbadet

Frognerbadet er et populært bad når det er åpent om sommeren, og ligger flott til i utkanten av Frognerparken. Anlegget har to 50 meters bassenger, et øvre og et nedre, og stupetårn med eget basseng. Stupetårnet har avsatser på 1, 3, 5, 7 og 10 meter. I tillegg er det et plaskebasseng for de minste. To sklier på 110-114 meter, den ene beregnet på barn, og den andre på ungdom / voksne. Kafé/kiosk.

Det nedre bassenget er et populært familie- og lekebasseng. Det er tillatt med badeleker og flytelementer. I det øvre bassenget er det ikke tillatt, og inntil tre baner er forbeholdt organisert svømmeidrett mandag til fredag og i helgene fra kl 08.00.

Barn må være over 10 år og svømmedyktige for å bade alene i det øvre bassenget. Alle som skal bade i det øvre bassenget og stupebassenget må være svømmedyktige. Barn må være over 10 år og svømmedyktige også for å bade alene i det nedre bassenget.

Det er kun tillatt å bruke klær laget for badebruk, som for eksempel badetøy i Lycra-kvalitet. Dette gjelder også hijab og andre hodeplagg, og langermede trøyer, bukser og tights. Garderobene er stengt kl 13.00-14.00 på grunn av renhold.

Arrangementer hos Frognerbadet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.