Deichman Biblo Tøyen

Deichman Biblo Tøyen er mye mer enn et bibliotek. Biblo er en plass hvor barna kan delta, lage noe kult og bli inspirert. Og få hjelp til leksene. Biblo er KUN for barn og unge i alderen 10 -15 år. Det er arrangementer hele året på de fleste av ukedagene mandag til torsdag.

Se alle arrangementer på Deichman Biblo Tøyen.

Kjøkkenbilen er Biblos hjerte, der barna finner gode oppskrifter og er med til å lage, servere, spise og vurdere maten. Alt vegetarisk og sukkerfritt! Bibloscenen byr på film, teaterforestillinger, bokbad og quiz, og sceneworkshops som hjelper barna til å finne sitt eget sceneuttrykk. Medieverkstedet har teknisk utstyr som barna kan teste. Det er også regelmessige workshops som hjelper barna til å realisere kreative ideer. Det kan være 3D-printer, enkel elektronikk, koding, tegning, sying, design, beats og podcasts. Workshoppene annonseres på bibliotekets nettside og sosiale medier.

I helgene er det flere arrangementer for barn og barnefamilier i nabobygget der Tøyen bibliotek ligger. Biblioteket har et stort antall bøker, tegneserietitler og brettspill for barn og voksne. Se aktivitetsprofilen for Deichman Tøyen.

Arrangementer hos Deichman Biblo Tøyen

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.