Deichman Bøler

Deichman Bøler - lokalbiblioteket i bydel Østensjø.

Lav betongbygning med vinduer langs toppen av veggen på alle sider og flatt tak, beliggende med asfaltert vei inn til muren på to sider, og til gress på de to andre

Bilde: Kjetil Ree, CC-BY-SA-3.0

Lav betongbygning med vinduer langs toppen av veggen på alle sider og flatt tak, beliggende med asfaltert vei inn til muren på to sider, og til gress på de to andre

Bilde: Kjetil Ree, CC-BY-SA-3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Deichman Bøler holder til i et eldre bygg ved siden av Bøler bad. Det er imidlertid tegnet av arkitekt Sverre Fehn og er en attraksjon i seg selv! Biblioteket tilbyr et bredt utvalg av bøker, tidsskrifter, filmer og andre medier for alle aldre.

I løpet av uken er det etter skoletid aktiviteter og i helgene er det Barnas lørdag og andre arrangementer. Arrangementer beregnet på barna, men en fin anledning for hele familien til å være samlet. Egne aktiviteter for barn og barnefamilier i de fleste av skolenes ferier.

Se under Arrangementer nederst (familiearrangementer) eller se alle arrangementer på Deichman Bøler.

Gratis, men påmelding kan være nødvendig til noen av arrangementene av plasshensyn.

Om Deichman biblioteker Oslo
Deichmans 22 biblioteker i Oslo har et mangfoldig tilbud til befolkningen i Oslo. Det inkluderer tilgang til et bredt spekter av bøker, tidsskrifter, filmer og annet materiale for både fritidslesing og studier. Bibliotekene arrangerer også en rekke kulturelle arrangementer, som forfattermøter, foredrag, utstillinger og workshops. Hovedbiblioteket er Deichman Bjørvika som holder til i et spennende og moderne bygg ved Oslo Sentralbanestasjon.

Mange biblioteker tilbyr barn og unge aktiviteter etter skoletid en eller flere ganger om uken, det kan være en sosial møteplass, verksted, leksehjelp eller spill. I helgene er det arrangementer beregnet på de mindre barna og familiene deres. For eksempel verkstedaktiviteter, teater, konsert, høytlesning, og film.  

I tillegg til fysiske materialer tilbyr Deichman også digitale ressurser, som e-bøker, digitale tidsskrifter og databaser. Deichman spiller også en viktig pedagogisk rolle, i løpet av året besøker nesten 1400 skoleklasser lokalbibliotekene.

Og – alt er gratis! 

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Se bibliotekets hjemmeside for ordinære åpningstider

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Deichman Bøler

12:00
25
05/2024
Deichman Bøler: Barnas lørdag

Barnas lørdag - for hele familien!

Flere aktiviteter for barn i Oslo