VR Games Zone - virtual reality escape room

Spill i virtuell virkelighet hvor grensene mellom fantasi og virkelighet er visket ut. Nyeste VR-teknologi du ikke får prøvd andre steder. Fly gjennom verdensrommet i 3D, beveg gjenstander med telekinese, skyt med laser, og bruk kroppen til å styre spillet! Hvem i familien klarer utfordringene best? Nedre aldersgrense er 8 år.

Alle deltakerne har virtual reality briller og det er med disse at et univers av utfordringer og opplevelser åpner seg, opplevelser av en annen verden. Spillet foregår med opptil 6 personer pr rom, i alt 320 m2 med VR-opplevelser. 12 personer kan spille i to puljer. Man kan velge mellom tre forskjellige spill. Spilletiden er 44 minutter, med instruksjon 75 minutter i alt. Lounge område med PlayStation.

Barn fra og med 8 år kan spille VR. Det er høyere aldersgrense for enkelte spill (10-12 år), les derfor spillbeskrivelsene før dere booker tid. VR Games Zone har gode opplegg for barnebursdag, med tilgang til spiserom i 30-40 minutter etter spillet. Bursdagsbarnet får en gratis ekstra opplevelse. Man kan ta med egen mat, drikke og kake.

Arrangementer hos VR Games Zone - virtual reality escape room

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.