Verdensparken på Furuset

Verdensparken på Furuset er en parkour- og landskapspark, og Furuset aktivitetspark en stor lekeplass med klatre- og lekeapparater. Fint område for familieutflukter med barn.

 Park med blant annet hinderløype

Oslo kommune

 Park med blant annet hinderløype

Oslo kommune

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Verdensparken er en parkour- og landskapspark som strekker seg over et stort grøntområde på Furuset ved Oslo. Noen få hundre meter mot syd ligger Furuset aktivitetspark, med en stor lekeplass med klatre- og lekeapparater, som kan brukes av alle. Begge områdene er velegnet for familieutflukter med barn.

Verdensparken inneholder, foruten treningsanlegget for Parkour, et eget lekelandskap til bruk sommer som vinter, syv møteplasser, en bekk som renner gjennom parken, og "Verdensplassen". "Verdensplassen" er en stor kunstnerisk utformet møteplass med vannspeil og steindekke. Parken inneholder i øvrig benker, griller, bålfat, frukt- og bærhage (det er bare å forsyne seg ...).

Treningsanlegget for Parkour er enestående i Norge og inspirert av Team Jiyos parkourpark i Danmark. Parkour er ikke en sport, men mer en hinderløype med varierende utfordringer. Alle kan delta og prøve ut aktivitetene.

Furuset aktivitetspark fokuserer på lek og maksimale bevegelsesmuligheter for barn og unge i alle aldersgrupper. Morsom labyrint laget av store steiner. På området er det også en kunstgressbane og en idrettsbane. Om vinteren fungerer idrettsbanen som kunstisbane. Det er mulig å leie skøyter.

Gratis

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent døgnet rundt hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Verdensparken på Furuset

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo