Vega Scene

Konsert-, teater- og filmscene i Oslo. Knøttekino, og enkelte barne- og familieforestillinger på teaterscenen. Som arrangøren skriver på hjemmesiden: "Vega Scene er en kvalitetskino og et lite storbyteater som løfter frem aktuelle filmer og ny dramatikk".

Knøttekino: viser film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år. Det er dempet lyd og belysning, og kortere filmer. 

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle
- filmvisninger på Vega Scene
- teaterforestillinger på Vega Scene

Se Vegas hjemmeside for hvilken film som vises, og eventuelle endringer i tidspunktene. Filmforestillingene er uten reklame og starter presis.

Arrangementer hos Vega Scene

13:30
08
Oct
2023

Knøttekino: film for 2-5 åringer

Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 - 5 år; med dempet lyd og belysning og kortere filmer. Sofaer, tepper, puter og stoler slik at ALLE kan sitte, ligge ned og slappe av eller bevege seg rundt. Kr 50. Mat og drikke kan kjøpes, og tas med inn. Se Vis arrangement for filmomtale.

18:00
10
Oct
2023

Familieforestilling: Tankelaboratoriet

En tverrkunstnerisk forestilling med teater, visuell kunst og live musikk. Passer for alle fra 6 år.

12:00
15
Oct
2023

Teater for barn: "Løve"

En liten løve er full av lekelyst. Når en tilfeldig papirbit flagrer forbi, begynner jakten. Merkelige dyr og skikkelser dukker opp, og løven får overraskelser i fleng! Anbefalt alder fra 4 år. Med Cirka Teater. Kl 12.00 og 13.00.