Union Scene for Barn

Drammen Scener har forestillinger på to lokaliteter: Drammens Teater i Øvre Torggate, ikke langt fra Parken, og Union Scene på Grønland brygge. Hovedscenen på Union Scene har plass til 1200 stående, og 500 sittende, publikummere, men kan innredes på flere måter. I tillegg to multisaler velegnet til konferanser og presentasjoner, og en stor, åpen bakgård med bord og stoler.

Hovedscenen i Drammens Teater har 450 sitteplasser og et "klassisk" teaterutseende. Teateret skriver selv at det er "Norges vakreste teatre- og konsertscene ...". Studioscenen er en "black box" scene med plass til 180 publikummere i amfi.

Drammen Scener har flere barne- og familieforestillinger i løpet av året. Union Scene for Barn er særlige arrangementer for barnefamilier. Se under arrangementer. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Arrangementer hos Union Scene for Barn

12:00
15
Apr
2023

Filmklubb for barn på Union Scene

Filmklubben for barn på Unio Scene viser filmer med norsk tale. Anbefalt aldersgrense varierer fra tillatt for alle til barn fra 9 år. se Vis arrangement for mer info.

12:00
22
Apr
2023

Union Scene for Barn: Kulturskolens aktivitetsdag

Små konserter, skattejakt og ulike verksteder hvor du kan prøve musikkinstrumenter, tegne og male, lage animasjon, spille teater, danse og prøve deg på nysirkus m.m. For alle aldre. Gratis.

12:00
29
Apr
2023

Union Scene for Barn: "Rock City"

Drammensrockens historie fra 70 –tallet og til vår tid med seks lokale artister. De tar for seg 10 kjente band fra Drammens ca. 50-årige rockehistorie. En gyllen mulighet for familien å dra på konsert, rykke med dansefoten, mimre og få seg en liten historieleksjon der altså. Passer best for barn fra 6 år.