Drammens Teater

Drammen Scener har forestillinger på to lokaliteter: Drammens Teater i Øvre Torggate, ikke langt fra Parken, og Union Scene på Grønland brygge. Hovedscenen i Drammens Teater har 450 sitteplasser og et "klassisk" teaterutseende. Teateret skriver selv at det er "Norges vakreste teatre- og konsertscene ...". Studioscenen er en "black box" scene med plass til 180 publikummere i amfi.

Hovedscenen på Union Scene har plass til 1200 stående, og 500 sittende, publikummere, men kan innredes på flere måter. I tillegg to multisaler velegnet til konferanser og presentasjoner, og en stor, åpen bakgård med bord og stoler.

Drammen Scener har flere barne- og familieforestillinger i løpet av året. Se under arrangementer Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Arrangementer hos Drammens Teater

18:00
14
Apr
2023

Sirqus Alfon: "Play 3.0"

Et show du aldri før har sett maken til! Med interaktiv teknologi, nettbrett, kunstig intelligens, lasere og funky musikk bergtar gruppen små og store. Passer for barn fra 5 år.

18:00
14
Apr
2023

Teater for barn: "Bølgebrus"

Bli med på et teatereventyr ute i naturen let etter havets hemmeligheter. Bølgebrus er en interaktiv teateropplevelse hvor barn kan utforske den magiske havparken. Fra 3 år. Foto: Steve Nilsen.

18:00
23
May
2023

Teater for barn: "Hør'a, dagbok!"

Riksteatret presenterer hiphop-musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Passer for alle over 6 år. Foto: Kristoffer Eidsnes.