Drammensbadet - midt i byen

Et av Norges største badeanlegg med ni bassenger i alt. Fem helårsåpne bassenger innendørs, og fire sommeråpne bassenger utendørs. I alt 5,3 millioner liter vann å boltre seg i når alle bassenger er åpne. Morsomme sklier både inne og ute. Stort utendørsområde med plener, solsenger, benker og grillområde om sommeren. I helgene er det hinderløype i idrettsbassenget for dem som vil prøve seg på en utfordring. Aldersgrense for å bade alene er 12 år (gjelder fra året barnet fyller 12 år). Barn under 12 må være i følge med voksne.

Hovedbassenget innendørs er 50 meter langt med stupetårn og sviktbrett, det er bølgebasseng med strømkanal og sittebenker, varmebasseng med 33,5 grader, kursbasseng og barnebasseng. Boblebasseng og dampbadstue. To vannsklier, en fartssklie (mini magasug), og en familiesklie på 63 meter med tidtaking.

Utendørs er det et idrettsbasseng på 50 meter, opplæringsbasseng, stupebasseng, barnebasseng og to vannsklier, en liten barnesklie, og en familiesklie på 67 meter. Stort plenområde for soling og lek, samt egen grillplass. Butikk som selger badetøy, leker og baderekvisita. Kafe med enklere kalde og varme retter.

Vanndisco i høst- og vinterferien som er blitt veldig populært med over 1.000 besøkende.

Arrangementer hos Drammensbadet - midt i byen

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.