Drammensbadet - midt i byen

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg med ni bassenger i alt. Fem helårsåpne bassenger innendørs, og fire sommeråpne bassenger utendørs. I alt 5,3 millioner liter vann å boltre seg i når alle bassenger er åpne. Morsomme sklier både inne og ute. Butikk som selger badetøy, leker og baderekvisita. Kafe med enklere kalde og varme retter. Aldersgrense for å bade alene er 12 år (gjelder fra året barnet fyller 12 år). Barn under 12 må være i følge med voksne.

Hovedbassenget innendørs er et idrettsbasseng på 50 meter. I den ene enden er det stupebasseng med 1 og 3 meters sviktbrett og 5 meters stupetårn. Bølgebassenget har strømkanal og sittebenker. Bølgene og strømmen kjøres en gang i timen. Varmebasseng med 33,5 grader, kursbasseng og barnebasseng. Boblebasseng og dampbadstue. To vannsklier, en fartssklie (mini magasug), og en familiesklie på 63 meter med tidtaking.

Utendørs er det et idrettsbasseng på 50 meter, opplæringsbasseng, stupebasseng og stupetårn med 3 og 5 meter avsatser, barnebasseng med strandsone, vannsprut, liten sklie og vannsopp, og to vannsklier, en liten barnesklie, og en familiesklie på 67 meter. Stort plenområde for soling og lek, samt egen grillplass.

Utfordrende hinderløype i idrettsbassenget inne. Hinderløypa og stupetårnet er åpent fredag til søndag i perioden august til juni. På helligdager med helgeåpningstider er stupetårnet åpent og hinerløypen ligger i dyp del i bassenget. Vanndisco i høst- og vinterferien som er blitt veldig populært.

Arrangementer hos Drammensbadet - midt i byen

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.