Drammensbadet - midt i byen

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg med ni bassenger i alt. Fem helårsåpne bassenger innendørs, og fire sommeråpne bassenger utendørs. I alt 5,3 millioner liter vann å boltre seg i når alle bassenger er åpne. Morsomme sklier både inne og ute. Stort utendørsområde med plener, solsenger, benker og grillområde.

Innendørs svømmebasseng, bilde av noe av vannspeilet og startkloss med nummer åtte

Illustrasjonsbilde

Innendørs svømmebasseng, bilde av noe av vannspeilet og startkloss med nummer åtte

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg med ni bassenger i alt. Fem helårsåpne bassenger innendørs, og fire sommeråpne bassenger utendørs. I alt 5,3 millioner liter vann å boltre seg i når alle bassenger er åpne. Morsomme sklier både inne og ute. Butikk som selger badetøy, leker og baderekvisita. Kafe med enklere kalde og varme retter. Aldersgrense for å bade alene er 12 år (gjelder fra året barnet fyller 12 år). Barn under 12 må være i følge med voksne.

Hovedbassenget innendørs er et idrettsbasseng på 50 meter. I den ene enden er det stupebasseng med 1 og 3 meters sviktbrett og 5 meters stupetårn. Bølgebassenget har strømkanal og sittebenker. Bølgene og strømmen kjøres en gang i timen. Varmebasseng med 33,5 grader, kursbasseng og barnebasseng. Boblebasseng og dampbadstue. To vannsklier, en fartssklie (mini magasug), og en familiesklie på 63 meter med tidtaking.

Utendørs er det et idrettsbasseng på 50 meter, opplæringsbasseng, stupebasseng og stupetårn med 3 og 5 meter avsatser, barnebasseng med strandsone, vannsprut, liten sklie og vannsopp, og to vannsklier, en liten barnesklie, og en familiesklie på 67 meter. Stort plenområde for soling og lek, samt egen grillplass.

Utfordrende hinderløype i idrettsbassenget inne. Hinderløypa og stupetårnet er åpent fredag til søndag i perioden august til juni. På helligdager med helgeåpningstider er stupetårnet åpent og hinerløypen ligger i dyp del i bassenget. Vanndisco i høst- og vinterferien som er blitt veldig populært.

Enkeltbillett hverdag / helg, helligdager og skoleferier:
Barn (0-5 år) kr 70/80, barn og ungdom (6-17 år) kr 125/135, voksen kr 190/200, familie (2 voksne + 2 barn) kr 525/555, ekstra barn kr 70, tilskuerbillett kr 110 (selges ikke når utebadet er åpent)

Salg av klippekort, halv- og helårskort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag, onsdag og fredag kl 06.30-20.00
Tirsdag og torsdag kl 12.00-20.00
Lørdag og søndag kl 09.00-17.00

Endrede åpningstider på helligdager og i vinter-, påske- og høstferien

NB: bølgemaskinen ute av drift pr mars 2023, sjekk badets hjemmeside for oppdatert info

Utebadet åpent 19/6 - 20/8, samme åpningstider som svømmehallen. Ved lyn / torden vil alle utebassengene bli stengt av sikkerhetsmessige årsaker

Stengt: 1/1, 17/5, 24 - 25/12. Kan være stengt 1-2 helger i løpet av året på grunn av stevner

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Drammensbadet - midt i byen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Drammen