Drammen Aktivitetspark

Klatrepark med over 70 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. I barneløypene er minimumshøyden 110 cm, mens man må være over 140 cm høy i de vanskeligste løypene. Alle som klatrer er koplet på en sikkerhetswire fra de starter til de slutter løypa.

I zip-linen Speedy kan man oppnå en hastighet på 65 km/t. Den vanskeligste løypen slutter på en plattform, Guri-Malla, ca 12 meter over bakken. Man kan velge å hoppe ut fra tårnet i sikkerhetsline eller gå ned stigen. Barn under 14 år må være under direkte oppsyn av en voksen. Barn under 12 år må ha med en voksen i klatreløypene.

Aktivitetsparken har også 9 Downhill traseer for sykler med forskjellig vanskelighetsgrad. FLYT løypa er den enkleste, NM og 113 løypa de mest krevende. Løypene utnytter terrenget, som sammen med bygde elementer, gir nok utfordringer og spenning. Anlegget er et av de største i Norge for for Downhill sykling. Parken har sykler til utleie, inkludert alt sikkerhetsutstyr.

Alle må underskrive et egenerklæringsskjema før de klatrer. For personer under 18 år skal skjemaet underskrives av en foresatt.

Arrangementer hos Drammen Aktivitetspark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.