Stavanger kunstmuseum

Museet har to faste familieaktiviteter hver måned: familieverksted og babyomvisninger. Deltakerne på verkstedet henter inspirasjon i en av utstillingene før de utfolder kreativiteten. Verkstedet ledes av museets formidlere eller inviterte kunstnere, og passer for hele familien. Kafé.

Babyomvisninger er for foreldre i permisjon med babyer / barn under 1 år. Omviseren tar foreldre og barn med på rundtur i omvisningene i et rolig tempo og med fokus på sanseopplevelser. Ta gjerne med bæresele, museet har også noen bæreseler til utlån. Kafeen er åpen, den har barnestoler, stellebord og god plass til barnevogner.

Begge arrangementene er drop-in, men på grunn av få plasser anbefales det å kjøpe billett på forhånd.

Arrangementer hos Stavanger kunstmuseum

11:30
04
Jun
2022

Familieverksted: "Installasjon"

Hva er en strek? Inspirert av kunstneren Jan Groth og hans monumentale streker jobber deltakerne som en gruppe med en installasjon som skal forbli i NONA. To økter, 14/5 og 4/6. Billetter kjøpes på forhånd på TicketCo, les arrangements-beskrivelsen under "Påmelding".

11:30
08
Jun
2022

Babyomvisning: "Jan Groth"

Omvisning i utstillingen Jan Groth sammen med museumspedagog Marie Skretting. Jan Groth lager kunst med streken som uttrykksmiddel. Omvisning er tilpasset foreldre i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Billetter kjøpes på forhånd på TicketCo, maksimum 10 voksene med babyer.