Stavanger kunstmuseum

Museet har to faste familieaktiviteter hver måned: familieverksted og babyomvisninger. Deltakerne på verkstedet henter inspirasjon i en av utstillingene før de utfolder kreativiteten. Verkstedet ledes av museets formidlere eller inviterte kunstnere, og passer for hele familien. Kafé.

Babyomvisninger er for foreldre i permisjon med babyer / barn under 1 år. Omviseren tar foreldre og barn med på rundtur i omvisningene i et rolig tempo og med fokus på sanseopplevelser. Ta gjerne med bæresele, museet har også noen bæreseler til utlån. Kafeen er åpen, den har barnestoler, stellebord og god plass til barnevogner.

Begge arrangementene er drop-in, men på grunn av få plasser anbefales det å kjøpe billett på forhånd.

Arrangementer hos Stavanger kunstmuseum

12:30
26
Oct
2022

Babyomvisning: "Ruth Asawa: Citizen of the universe"

Omvisning i utstillingen Ruth Asawa - Citizen of the Universe sammen med museumspedagog Agnethe Schreuder-Lindløv. Omvisning er tilpasset foreldre i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Billetter kjøpes på forhånd på TicketCo, maksimum 10 voksne med babyer.

11:30
05
Nov
2022

Familieverksted: "Potettrykk"

Kunstneren Ruth Asawa bruker materialer de fleste av oss har hjemme til å tegne, lage trykk og skulpturer. Bli inspirert av hennes kunst og lag potettrykk. Billetter kjøpes på forhånd på TicketCo.

12:30
23
Nov
2022

Babyomvisning: "NONA: Shahrzad Malekian"

Omvisning i utstillingen NONA: Shahrzad Malekia sammen med museumspedagog Agnethe Schreuder-Lindløv. Omvisning er tilpasset foreldre i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Billetter kjøpes på forhånd på TicketCo, maksimum 10 voksne med babyer.