Sølvberget bibliotek og kulturhus

Sølvberget bibliotek og kulturhus ligger på Søvberget høyden i Stavanger, derav navnet. Huset rommer hovedbiblioteket for Stavanger, som strekker seg over fire etasjer. Det er moderne bibliotek med mange tilbud, og tiltrekker, sammen med Odeon kino i samme bygning, ca 1,6 millioner besøkende hvert år. Biblioteket har et av landets beste filmsamlinger og eget cinematek som viser filmer hver uke. Det er også et galleri som viser samtidskunst i ulike utstillinger året rundt.

Søndagsbarn er en populær programserie med gratis forestillinger for barnefamilier hver søndag kl 14.00, vår og høst. Forestillingene kan være konserter, teater, eventyr, dans eller annen moro. Gratisbilletter til Søndagsbarn blir tilgjengelige en uke før arrangementet.

Det er også mange andre arrangementer for barn og barnefamilier på Sølvberget, og i lokalbibliotekene på Finnøy og Rennesøy, og på biblioteket på Madla i løpet av året.

Madla bibliotek, Madlakrossen 7 (AMFI Madla), 4042 Hafrsfjord
Finnøy bibliotek, Hagatunet 6, 4160 Finnøy
Rennesøy bibliotek, Vikevågveien 138, 4150 Rennesøy

Arrangementer hos Sølvberget bibliotek og kulturhus

14:00
02
Apr
2023

Søndagsbarn - arrangement

Diverse aktiviteter på biblioteket hver søndag for barn som verksted, lesestund og mye mer. Se program på aktivitetens hjemmeside.

11:00
04
Apr
2023

Lesestund i Skattkammeret

Lesestund for barn 3-6 år. Gode historier fra gode bøker, og kanskje en sang i ny og ne. Skattkammeret, 2. etasje.

12:30
16
Apr
2023

Søndagsbarn - arrangement

Eidverksted. «Den lille høytid» nærmer seg og vi inviterer alle familier, både muslimer og andre, til verksted! Vi lager kort, lykter og dekorasjoner. Gratisbilletter legges ut en uke før arrangementet. Kl 12.30 og 14.00.