Sølvberget bibliotek og kulturhus

Sølvberget bibliotek har en populær programserie, Søndagsbarn, med gratis forestillinger for barnefamilier hver søndag kl 14.00, vår og høst. Det er også mange andre arrangementer for barn og barnefamilier på Sølvberget, og på områdebibliotekene på Finnøy og Rennesøy.

Sølvberget bibliotek og kulturhus i Stavanger fotografert mot inngangspartiet, med mang voksne og barn  på plassen foran

Jarle Vines

Sølvberget bibliotek og kulturhus i Stavanger fotografert mot inngangspartiet, med mang voksne og barn  på plassen foran

Jarle Vines

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Sølvberget bibliotek og kulturhus ligger på Søvberget høyden i Stavanger, derav navnet. Huset rommer hovedbiblioteket for Stavanger, som strekker seg over fire etasjer. Det er moderne bibliotek med mange tilbud, og tiltrekker, sammen med Odeon kino i samme bygning, ca 1,6 millioner besøkende hvert år. Biblioteket har et av landets beste filmsamlinger og eget cinematek som viser filmer hver uke. Det er også et galleri som viser samtidskunst i ulike utstillinger året rundt.

Søndagsbarn er en populær programserie med gratis forestillinger for barnefamilier hver søndag kl 14.00, vår og høst. Forestillingene kan være konserter, teater, eventyr, dans eller annen moro. Gratisbilletter til Søndagsbarn blir tilgjengelige en uke før arrangementet.

Det er også mange andre arrangementer for barn og barnefamilier på Sølvberget, og i filialene på Finnøy, Rennesøy, og Madla.

Se arrangementer i Sølvberget bibliotek og kulturhus.

Biblioteksfilialer under Stavanger:
Madla bibliotek, Madlakrossen 7 (AMFI Madla), 4042 Hafrsfjord
Finnøy bibliotek, Hagatunet 6, 4160 Finnøy
Rennesøy bibliotek, Vikevågveien 138, 4150 Rennesøy

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Søndagsbarn: dørene åpner kl 13.50. Forestillingene starter presis, og dørene lukkes

Diverse aktiviteter som verksted i sommerferien

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Sølvberget bibliotek og kulturhus

12:00
30
05/2024
Finnøy bibliotek: Babysang

Arrangementet finner sted på Finnøy bibliotek. Rim, regler, folketoner, barne- og vuggesanger som er tilpasset målgruppen 0-12 mnd. Påmelding til bk623@kyrkja.no eller SMS til 90914358 på kirkekontoret.

Flere aktiviteter for barn i Stavanger