Leo's Lekeland Stavanger (Forus)

Lekelandet på Forus i Stavanger er et stort innendørs lekeland med en rekke aktiviteter for barn i alle aldre. Inngjerdet arena for fotball, innebandy og basket. Eget lekehjørne for de aller minste.

Små plastikkballer i mange forskjellige farger

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Små plastikkballer i mange forskjellige farger

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Leo's Lekeland er en innendørs lekepark som tilbyr en rekke aktiviteter, spesielt tilpasset for å gi en morsom og engasjerende opplevelse for barn og unge i alderen 0-17 år. Leketiden er på tre timer. I tillegg til å ha det gøy med mange forskjellige aktiviteter, gir et besøk i lekeparken rikelig med bevegelse og mosjon for barna. Parken har også en kafé med sitteplasser for voksne som følger med.
 
Det finnes flere Leo's Lekeland i Norge, og alle har omtrent de samme attraksjonene. Her finner du klatrestativer, sklier, ballbinger, ballkanoner, trampoliner, megastore baller, sykkelbane, piratskip og en stor klatrevulkan. Det er også en inngjerdet arena for fotball, innebandy og basket. For de aller minste er det et eget miniatyrlekeland som utfordrer sanser og motorikk.
 
Alle som besøker lekelandet må ha på seg sokker av hensyn til hygiene og sikkerhet. Sokker kan kjøpes på stedet. Alle barn må ha følge av en voksen som har ansvar for dem under hele oppholdet. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt.
 
Lekelandet har tilbud for bursdagsfeiring. Kjeden har også en kundeklubb, Leo’s Family, med diverse tilbud for medlemmer.
 
Lekelandet anbefaler å bestille leketiden på forhånd for å sikre plass. På lekelandets bookingside velger du dag og tidspunkt for besøket. Billetten gir adgang til 3 timers opphold i lekelandet. Innpassering må skje innenfor den valgte timen, og tiden begynner å løpe når du registrerer deg i kassen. Vær oppmerksom på at nest siste og siste time hver dag gir kortere leketid enn 3 timer.
 
Forhåndsbestilt leketid kan ikke avbestilles, men kan endres til en annen dag ved å logge inn på lekelandets hjemmeside med samme e-postadresse som ble brukt ved bestillingen. Det er også mulig å komme inn på drop-in, avhengig av tilgjengelighet. 

Pri3-timers lekepass:
Barn / ungdom 2 – 17 år kr 199 – 279
Voksen kr 29
 
Spedbarn under 12 måneder gratis
Barn 12-23 måneder 50% av barn-/ungdomsbillett
 
Prisene varierer avhengig av tidspunkt og dag. Siste inngang 18:00 – 18:59 kr 99 (stenger 20:00)
 
Tillegg på kr 29 pr barn ved kjøp av billett i kassen ved ankomst
 
Online-billetter kan bookes 14 dager fram i tid
 
Salg av billettkort og årspass

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til fredag: 10:00-20:00
Lørdag og søndag: 09:00-19:00

Sommeråpent: alle dager 09:00-20:00
 
Utvidede åpningstider i skoleferiene
 
Avvikende åpningstider 1/1, 17/5, 24 - 26/12 og 31/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Leo's Lekeland Stavanger (Forus)

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Stavanger