Stavanger konserthus

Stavanger konserthus har flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året i "Zetlitz" og "Fartein Valen" salene. Se under Arrangementer. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Det interkommunale selskapet Stavanger konserthus IKS består av tre scener i to bygg som ligger i og ved Bjergsted kulturpark sentralt i byen. Midt i parken ligger Stavanger Kuppelhallen, som er det eldste av de to. "Kuppelhallen" har 1000 sitteplasser og egner seg spesielt godt til visse typer rockekonserter, revy, kor og korps, eller konferanser. Det andre konserthuset, Stavanger Konserthus, ligger ut mot vannet og har en imponerende romopplevelse og en spennende innvendig arkitektur. Huset har to saler, "Zetlitz" og "Fartein Valen". På sørsiden av bygningen ligger "Uteamfiet", som har en kapasitet på 2000 - 11000 personer, avhengig av hvor scenen plasseres.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle arrangementer på Stavanger konserthus tre scener.

"Zetlitz" er en fleksibel sal med plass til 700 - 1900 personer, alt avhengig om det er klassisk med orkestergrav, stående rockekonsert, eller konferanse. "Fartein Valen" salen er nærmest skreddersydd til Stavanger Symfoniorkester, som holder til i nabobygningen. Akustikken er optimert for akustisk musikk, blant annet kan takhøyden reguleres med 5 meter. I fronten er det bygget inn et orgel med 65 stemmer, skreddersydd for akustikken. Salen har 1500 seter fordelt på parkett, tre balkonger og korbalkong.

Arrangementer hos Stavanger konserthus

14:00
22
Oct
2023

Teater for barn: "Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans"

Noe så frekt! Muldvarpen begynner jakten på synderen..... Dramatisering av den kjente barneboksuksessen.

13:00
05
Nov
2023

Barnas konserthus: "KaPLiNG!"

KaPLiNG! er et band som sikter seg inn mot alderssegmentet 0-100. En slags hybrid mellom Gorillaz, Tame Impala og Knudsen & Ludvigsen.

16:30
24
Nov
2023

Juleforestilling: "Putti Plutti Pott"

"Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg" - Per Asplins klassiker. Siden 1987 har forestillingen vært spilt ca 1600 ganger, så det er snakk om en skikkelig klassiker. Kl 16.30 og 19.00. Billetter på TicketMaster.