Sneglehuset lekeplass og Rommensletta skulpturpark

Sneglehuset lekeplass har mange installasjoner for barna, og Rommensletta skulpturpark består av flere skulpturer og treningsapparater. Kombiner kultur, mosjon og lek, og kanskje også en familie-piknik? Det er også et kunstig bekkeløp gjennom parken, og en utsiktsplattform flere meter over bakken.

Gynge formet som som stort rundt hjul med flettet kant og snorer i edderkoppmønster til å stå på

Illustrasjonsbilde

Gynge formet som som stort rundt hjul med flettet kant og snorer i edderkoppmønster til å stå på

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Skulpturparken består av flere skulpturer og treningsapparater. Og Sneglehuset lekeplass med mange installasjoner for barna. Navnet fikk den fordi lekeplassen er formet som et sneglehus, sett ovenfra. Kombiner kultur, mosjon og lek, og kanskje også en familie-piknik? Det er også et kunstig bekkeløp gjennom parken, vann er alltid gøy for barn (under oppsyn!). Parken er stor, og for å få overblikk over området fører en gangbro til en utsiktsplattform flere meter over bakken. En særlig synlig og artig opplevelse er "Storstua", en ni meter høy stålampeskulptur som er plassert mellom de store blokkene som omkranser området.

Parken ble åpnet i 2013 og er anlagt på det som var Oslo kommunes gamle hovedsøppel-fylling. Skulpturparken inngår i Alnaelva Miljøpark og Groruddalssatsningen, og er en del av Alna Miljøpark.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent hele døgnet, hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Sneglehuset lekeplass og Rommensletta skulpturpark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo