Sloreåsen slalåmbakke

Sloreåsen slalåmbakke ligger på Ljan i Oslo, på grensen mellom Søndre Nordstrand og Nordstrand bydeler. Bakken er 600 meter lang med et fall på 70 meter. På et område i bunnen av bakken er det en rullebåndheis og en liten barnebakke, "Eilifkneika".

Sloreåsen slalåmbakke med skog på den ene siden og skog og bebyggelse på den andre fotografert forfra på avstand en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Det nederste partiet i Sloreåsen slalåmbakke fotografert fra siden på avstand en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Sloreåsen slalåmbakke med skog på den ene siden og skog og bebyggelse på den andre fotografert forfra på avstand en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Sloreåsen slalåmbakke ligger på Ljan i Oslo, på grensen mellom Søndre Nordstrand og Nordstrand bydeler. Bakken er 600 meter lang med et fall på 70 meter. Populært blir den kalt for "Ljansalpene". Det er en skålheis, flombelysning, og varmestue og kiosk med billettsalg. På et område i bunnen av bakken er det en liten barnebakke, "Eilifkneika", med rullebåndheis.

Bakken drives av frivillige i Ljan Alpinklubb. Åpent dager er avhengig av det er nok frivillige. Bakken klarer derfor ikke alltid å holde åpent i skolenes vinterferie og eventuelt påsken. Bakken er stengt når det er renn. Varmestuen er åpen når bakken er åpen, det gjelder som regel også kiosken. Skiskole i regi av Ljan Alpin.

Se informasjon om åpent status på Sloreåsens slalåmbakke på fnugg.no.

Det er ikke mulig å kjøre bil ned til anlegget. Se slalåmbakkens hjemmeside for parkerings- og tilkomstmuligheter. Buss fra Hauketo stasjon til Hallagerbakken, derfra 5 - 10 minutter å gå.

Sloreåsen slalåmbakke er nummer tre av fem alpinanlegg i Oslo. Se hvilke som er de andre anleggene i artikkelen "Vinteraktiviteter i Oslo og omegn - familievennlige alpinanlegg".

Kveldskort (mandag til torsdag) kr 185
Dagskort (lørdag eller søndag) kr 210
10 turer kr 260
KeyCard (Skidata) kr 75

Fredag er gratis for alle ("Freefriday")

Valgfrie dager:
2 dager kr 390
3 dager kr 530
4 dager kr 650
5 dager kr 790

Salg av sesongkort

Barnebakken / rullebåndheisen er gratis

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpner første helg i januar til påsken

Mandag til fredag: 17:30-21:00

Lørdag og søndag: 11:00-17:00

Bakken er stengt 14/1 og 10/3 på grunn av renn

Sesongåpning og sesongslutt er helt avhengig av snøforholdene og temperaturer. Føreforholdene kan også bety at bakken er stengt i perioder i løpet av vinteren. Se slalåmbakkens facebookside for løpende oppdatering

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Sloreåsen slalåmbakke

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo