Rogaland Teater

Teatrets repertoar omfatter moderne og klassisk teater, komedier, musikaler, barne- og familieforestillinger. Barne- og ungdomsteatret er et tilbud for barn og unge med teater som fritidsaktivitet. I tillegg til faste klubbkvelder spiller Barne- og ungdomsteatret 80-100 forestillinger på teatrets hovedscene. Hovedscenen har plass til 353 publikummere på to plan. To andre scener, Kjellerteatret og Teaterhallen, har begge varierende publikumskapasitet. En fjerde scene er Intimscenen.

Teatret har flere familieforestillinger i løpet av året, og barneaktiviteten "Lørdagsgodt", som består av spennende og morsomme teateropplevelser rettet mot barn i alderen 3-8 år. Det kan være en teaterforestilling, eventyrstund og/eller omvisning. Se under Arrangementer.

Familieforestillingene og "Lørdagsgodt" er veldig populære, og kan raskt bli utsolgt!

Arrangementer hos Rogaland Teater

17:30
21
Sep
2023

Teater for barn: "Ulf er uvel"

Boka om hunden Ulf er en favoritt blant mange barn! Og det er ikke bra når Ulf blir syk og går ned for telling og holder sin egen begravelsestale.... Men midt under "begravelsen" banker det på døren. Det er legen som kommer med overraskende nyheter ... Passer for barn 3-7 år.

12:30
23
Sep
2023

Lørdagsgodt - kortreist teater for de minste!

Spennende og morsomme teateropplevelser for de minste, 2-8 år. Forestilling kl 12.30 og 14.00. Se Vis arrangement for informasjon om de enkelte lørdagene. Foto: Stig Håvard Dirdal.

14:00
23
Sep
2023

Teater for barn: "Ulf er uvel"

Boka om hunden Ulf er en favoritt blant mange barn! Og det er ikke bra når Ulf blir syk og går ned for telling og holder sin egen begravelsestale.... Men midt under "begravelsen" banker det på døren. Det er legen som kommer med overraskende nyheter ... Passer for barn 3-7 år. Kl 14.00 og 15.30.