Nordland Teater

Nodland Teater har flere arrangementer og forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. "Andre boller" er teatrets egen kunstneriske stab som enkelte lørdager bidrar til en hyggelig stund for store og små. Alle barna får en bolle!

Rødt sceneteppe hengende over et scenegulv

Illustrasjonsbilde

Rødt sceneteppe hengende over et scenegulv

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Teateret har flere arrangementer og forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. "Andre boller" er teatrets egen kunstneriske stab som enkelte lørdager bidrar til en hyggelig stund for store og små. Alle barna får en bolle! Teatret er fast spillested for Riksteatret.

Se program for Nordland Teater. Vær oppmerksom på at teateret er et turnéteater og at mange av forestillingene foregår på andre scener enn teatrets egen. Bruk eventuelt filterfunksjonen øverst på billettsiden.

Nordland Teater er et turnéteater med ca 10 forestillinger og 300 opptredener i året. Teateret står også bak Vinterlysfestivalen i Mo i Rana, som går over en uke i februar med ca 150 arrangementer. Teateret holder til i egne lokaler i Mo i Rana. Lokalene inneholder fire scener: Hovedscena, Black box, Teatrekafeen og Rugekassa.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Nordland Teater

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Rana