Høyt & Lavt Krokstrand

Høyt & Lavt Krokstrand har 6 løyper med 62 elementer og 13 zipliner. Det er en oransje løype med krav til minimumshøyde 80 cm, to lysegrønne og en mørkegrønn løype med minimumskrav 110 cm og to blå løyper med minimumskrav 140 cm. Parken oppfordrer hele familien til å klatre sammen.

To barn på vei over en stokkebro høyt over bakken, opphengt i vajre mellom to store trær

Illustrasjonsbilde

To barn på vei over en stokkebro høyt over bakken, opphengt i vajre mellom to store trær

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Klatreparken har 6 løyper med 62 elementer og 13 zipliner. Løypene er merket med farge etter vanskelighetsgrad. Det er en oransje løype med krav til minimumshøyde 80 cm, to lysegrønne og en mørkegrønn løype med minimumskrav 110 cm og to blå løyper med minimumskrav 140 cm. Vektgrense for alle løypene er 120 kg. Kafé og overnattingsmulighet rett ved klatreparken, minigolf og lekeplass.

Barn under 6 år må ha en voksen med i oransje løype, som enten klatrer eller hjelper fra bakken. Barn under 6 år må ha med en voksen opp i grønne løyper, det samme gjelder barn under 10 år i blå løyper. Klatreparken skriver på nettsiden: "Selv om man oppfyller høyde/alderskravet opplever vi at mange barn har en bedre opplevelse med en trygg og kjent voksenperson bak seg. Vi oppfordrer hele familien til å klatre sammen."

Avstander og kjøretider med bil (fra klatreparkens nettside): Mo i Rana 62 kilometer (45 minutter), Mosjøen 147 kilometer (2 timer), Bodø 167 kilometer (2 timer 20 minutter), Fauske 114 kilometer (1 time 30 minutter).

3-timerskort: barn 2-9 år kr 250, ungdom/voksen fra 10 år kr 400. Salg av sesongkort kun til Krokstrand og til alle Høyt & Lavt klatreparker i Norge (gjelder ikke Oslo og Hallingdal)

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

25/6 - 13/8: tirsdag til søndag kl 11.00-18.00

Drop-in, men det anbefales å booke billetter på forhånd for å være sikret klatring

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Høyt & Lavt Krokstrand

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Rana