Høyt & Lavt Krokstrand

Klatreparken har 6 løyper med 62 elementer og 13 zipliner. Løypene er merket med farge etter vanskelighetsgrad. Det er en oransje løype med krav til minimumshøyde 80 cm, to lysegrønne og en mørkegrønn løype med minimumskrav 110 cm og to blå løyper med minimumskrav 140 cm. Vektgrense for alle løypene er 120 kg. Kafé og overnattingsmulighet rett ved klatreparken, minigolf og lekeplass.

Barn under 6 år må ha en voksen med i oransje løype, som enten klatrer eller hjelper fra bakken. Barn under 6 år må ha med en voksen opp i grønne løyper, det samme gjelder barn under 10 år i blå løyper. Klatreparken skriver på nettsiden: "Selv om man oppfyller høyde/alderskravet opplever vi at mange barn har en bedre opplevelse med en trygg og kjent voksenperson bak seg. Vi oppfordrer hele familien til å klatre sammen."

Avstander og kjøretider med bil (fra klatreparkens nettside): Mo i Rana 62 kilometer (45 minutter), Mosjøen 147 kilometer (2 timer), Bodø 167 kilometer (2 timer 20 minutter), Fauske 114 kilometer (1 time 30 minutter).

Arrangementer hos Høyt & Lavt Krokstrand

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.