Korketrekkeren akebakke i Oslo

Korketrekkeren, eller "Korken", akebakke i Oslo tilbyr "god gammeldags" kjelkekjøring, som er like gøy for barn som for voksen. Bruk egen kjelke eller lei kjelke av Akeforeningen i Oslo, utleiehuset ved Frognerseteren restaurant er rett ovenfor starten på banen.

 Rodelkjelke og trekjelke på snø

Illustrasjonsbilde

 Rodelkjelke og trekjelke på snø

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Korketrekkeren, eller "Korken", tilbyr "god gammeldags" kjelkekjøring, som er like gøy for barn som for voksen. Gøy for hele familien! Bruk egen kjelke eller lei kjelke av Akeforeningen i Oslo, utleiehuset ved Frognerseteren restaurant er rett ovenfor starten på banen.

Lørdag er det rolig frem til ca kl 11.00, søndag til ca kl 12.00, så det kan være en fordel å ake sammen med de minste på formiddagene.

Banen blir normalt preparert hver natt og forholdene er best tidlig om morgenen. "Korken" har en lang tradisjon som friluftsarena for Oslos befolkning. Det er viktig at alle tar hensyn til hverandre for at dette skal bli en fin og trygg opplevelse for store og små.

Kjelken tas med på T-banen fra Midtstuen stasjon, og akes ned til utleiehuset, eller starten på akebakken, fra Frognerseteren stasjon.

Leie av kjelke eller rodel pr dag:
Barn / unge under 18 år kr 80
Voksen kr 130

Hjelm er inkludert i leieprisen, og er vanligvis tilgjengelig

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Utleie av kjelker:

Mandag til fredag: 10:00-20:30

Lørdag: 09:00-20:00

Søndag: 09:00-18:00

Sesong er desember/januar til mars, men antall kjelkedager er helt avhengig av været. Sjekk facebooksiden for tilgjengelighet og åpningstider, det kan være nok snø og gode forhold den ene dagen, og lite snø og stengt den neste!

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Korketrekkeren akebakke i Oslo

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo