Jerikobakken

Alpinanlegget Jerikobakken ligger like ved Jeriko skole på Lindeberg i Oslo. Bakken er 190 m lang med en hovedbakke og en liten terrengpark med ulike elementer og hopp, og en skålheis. Bakken er velegnet for barn og unge, og et fint sted for familier å øve seg på alpint sammen.

Jerikobakken med to nedfarter adskilt med trær i mellom fortografert på en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Hovednedfarten i Jerikobakken på Øvre Lindeberg med heisen langs skogkanten og heishuset i bunn fotografert på solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Bildet av det store området i forkant av Jerikobakken som er velegnet for skigåing og med en bred akebakke fotografert en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Jerikobakken med to nedfarter adskilt med trær i mellom fortografert på en solrik vinterdag

BarnasNorge.no

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Alpinanlegget Jerikobakken ligger like ved Jeriko skole på Lindeberg i Oslo. Bakken er 190 m lang og et fint sted for familier å øve seg på alpint sammen. I den ene siden av bakken er det en liten terrengpark. Høydeforskjellen mellom topp og bunn er ca 40 meter. En skålheis tar kjørerne til toppen av anlegget. Påbudt med hjelm for alle under 16 år!

I nær tilknytning til bakken ligger et grøntområde som blir til "Jerikobakken Snow Resort" når snøen kommer. Når været tillater det kjøres det opp langrennsløyper. Perfekt for barn, nybegynnere og de som vil ta noen runder for mosjonens skyld! Det er også en bred akebakke med plass til mange barn samtidig.

Se løypekart for Jerikobakken og ski- og akeområdet.

Utlån av utstyr og billettsalg i heisbua. Begrenset mengde utstyr, så det er "først til mølla" som gjelder. Kafé i klubbhuset til Lindeberg sportsklubb som ligger få meter fra bakken.

Jerikobakken er et flott tilbud til nærområdet! Det er også en fin bakke for alle som har små barn som vil lære slalåm eller brettkjøring, og voksne som synes alpine utfoldelser ser spennende ut. Eller vil teste balansen på medbrakte turski i vinterparken! Jerikobakken er dugnadsdrevet av Lindeberg Sportsklubb ski.

Det anbefales å ta T-bane linje 2 til Lindeberg stasjon. Fra stasjonen er det kort avstand til bakken / friområdet. Det er kun 8-12 p-plasser, avhengig av mengden av brøytet snø, som kan benyttes i helgene og i skoleferiene på baksiden av Jerikoveien 27. Plassene er reservert Jeriko skole på øvrige hverdager.

Jerikobakken er nummer fem av fem alpinanlegg i Oslo. Se hvilke som er de andre anleggene i artikkelen "Vinteraktiviteter i Oslo og omegn - familievennlige alpinanlegg".

2024: sesongkort kr 100

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

19/1 -?, se facebooksiden for nærmere info

Tirsdag: 18:00-21:00 (kun snowboard og monoski fra 30/1)

Onsdag og fredag: 18:00-21:00

Lørdag og søndag: 11:00-17:00

Vinterferien (uke 8): alle dager kl 11:00-17:00

Generelt er sesongstart og sesongslutt avhengig av temperatur- og snøforhold. Ustabilt vær kan også medføre at anlegget må holde stengt enkelte dager i løpet av sesongen.

Sjekk derfor anleggets facebookside for seneste oppdateringer

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Jerikobakken

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo