Furuset bibliotek (Deichman) og aktivitetshus

Furuset bibliotek (Deichman) - et lokalbibliotek i bydel Alna

Lesesal med lange reoler med bøker, oransje søyler og brunfarget interirør

Bilde: BarnasNorge.nIllustrasjonsbilde

Lesesal med lange reoler med bøker, oransje søyler og brunfarget interirør

Bilde: BarnasNorge.nIllustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Furuset bibliotek og aktivitetshus (Fubiak) er et samarbeid mellom Bydel Alna og Deichman. Biblioteket tilbyr et bredt utvalg av bøker, tidsskrifter, filmer og andre medier for alle aldre. Det er dataspill til hjemlån, og et eget spillrom med konsoller og iPads som kun er til bruk på biblioteket. Egne aktiviteter for barn og barnefamilier i de fleste av skolenes ferier.

I løpet av uken er det etter skoletid aktiviteter, og i noen av helgene er det Barnas lørdag og andre arrangementer. Arrangementene i helgene er beregnet på barna, men de er en fin anledning for hele familien til å være samlet.

Fubiak Ung er et fritidstilbud for barn og ungdom i 2. etasje på Fubiak. Det er "Etter skoletid" hver dag og klubbkvelder for ungdom tre kvelder i uken. Barn og unge i Bydel Alna kan være med på ferieturer om sommeren, i høstferien, juleferien og vinterferien. Påmeldingsskjema fås i Furuset bibliotek og aktivitetshus noen uker før skoleferiene.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller se alle arrangementer på Furuset bibliotek og aktivitetshus.

Gratis, men påmelding kan være nødvendig til noen av arrangementene av plasshensyn.

Om Deichman biblioteker Oslo
Deichmans 22 biblioteker i Oslo har et mangfoldig tilbud til befolkningen i Oslo. Det inkluderer tilgang til et bredt spekter av bøker, tidsskrifter, filmer og annet materiale for både fritidslesing og studier. Bibliotekene arrangerer også en rekke kulturelle arrangementer, som forfattermøter, foredrag, utstillinger og workshops. Hovedbiblioteket er Deichman Bjørvika som holder til i et spennende og moderne bygg ved Oslo Sentralbanestasjon.
 
Mange biblioteker tilbyr barn og unge aktiviteter etter skoletid en eller flere ganger om uken, det kan være en sosial møteplass, verksted, leksehjelp eller spill. I helgene er det arrangementer beregnet på de mindre barna og familiene deres. For eksempel verkstedaktiviteter, teater, konsert, høytlesning, og film.  
 
I tillegg til fysiske materialer tilbyr Deichman også digitale ressurser, som e-bøker, digitale tidsskrifter og databaser. Deichman spiller også en viktig pedagogisk rolle, i løpet av året besøker nesten 1400 skoleklasser lokalbibliotekene.
 
Og – alt er gratis! 

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Se bibliotekets hjemmeside for ordinære åpningstider

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Furuset bibliotek (Deichman) og aktivitetshus

11:30
31
05/2024
Furuset bibliotek: Baby på bib

Boksirkel for babyer.

12:00
1
06/2024
Furuset bibliotek: Hobbyklubben - verksted for familier

Verksted for barnefamilier.

12:00
8
06/2024
Furuset bibliotek: Hobbyklubben - verksted for familier

Verksted for barnefamilier.

Flere aktiviteter for barn i Oslo