Friluftshuset Sørenga

Friluftshuset ved Sjøbadet på Sørenga er et tilbud fra DNT Oslo og Omegn til alle som vil være aktive i og rundt Oslo. I huset er det buldrevegger som er åpent for drop-in alle i senterets åpningstider, dersom det ikke er reservert. Buldring er gøyal klatring uten tau, og en fin familieaktivitet. Høyden på klatreveggen er begrenset, og man faller trygt ned på en en tykk gummimatte. Alle fra 4 år og oppover kan ha det gøy i buldreveggen.

DNT Oslo skriver på hjemmesiden til friluftshuset: "... . Foreldrene har ansvar for barnets sikkerhet og at de ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen. Ikke alle får til, eller tør å klatre til toppen. Det viktigste er å gi barnet ditt mestringsfølelse og bevegelsesglede.  I buldring kan vi feire at vi fikk til et enkelt flytt. Veien er målet! OBS: Løping på tjukkasen mens andre klatrer gjør at farlige situasjoner kan oppstå. "

Tirsdager kl 12.00-14.00 er det barselbuldring for foreldre i permisjon. Påmelding via hjemmesiden. Buldrerommet er i øvrig åpent for drop-in alle dager dersom det ikke er reservert.

Flere ganger i året arrangerer Barnas Turlag (DNT) gratis familiedag på Friluftshuset. Buldrerommet og Bystua er åpent, og det blir lagt til rette for ulike aktiviteter både ute og inne, blant annet spill og leker.

Arrangementer hos Friluftshuset Sørenga

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.