Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

Eldorado Esport - kurs

Eldorado Esport i sentrum av Oslo er et møte- og kurssted for barn, ungdom og voksne. Barn som fyller 10 år i løpet av året kan delta på kursene, som går over 16 kvelder vår og høst. UpSkill: Summer er en annerledes 5-dagers sommerleir for barn og ungdom med interesse for gaming.

Gaminglokale hos Eldorado Esport opplyst med røde og grønne neonlys på veggene

Eldorado Esport & Entertainment

Spillere på rad og rekke i et lokale med svakt rødt lys hos Eldorado Esport

Eldorado Esport & Entertainment

Gamingstoler hos Eldorado Esport, i et rom opplyst med røde og grønne neonlys på veggene

Eldorado Esport & Entertainment

Gaminglokale hos Eldorado Esport opplyst med røde og grønne neonlys på veggene

Eldorado Esport & Entertainment

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Eldorado Esport i sentrum av Oslo er et møte- og kurssted for barn, ungdom og voksne. Barn som fyller 11 år i løpet av året kan delta på kursene, som går over 16 kvelder vår og høst. I Eldorados lokaler er det over 100 spillstasjoner, VR-rom, konsoller, studio og et stort arenarom.

Kursene, som betegnes UpSkill, retter seg mot spesifikke spillkategorier som kursdeltakerne trener seg på. Foruten å forbedre spillferdighetene inkluderer undervisningen også temaer som fysisk aktivitet, mental trening og hvordan man takler dårlig oppførsel på nett. Dessuten er det gøy og man får nye venner.

"UpSkill:" er en annerledes ferieleir for barn og ungdom med interesse for gaming. "UpSkill:" avholdes i skolenes vinter- og påskeferie og i sommerferien. Leiren går over fem dager med et variert program pakket med læring og moro. Nedre aldersgrense er barn som fyller 11 år i løpet av året. Også erfarne gamere vil ha glede av kurset. Det er maksimum 34, og minimum 10, deltakere pr. uke.

I løpet av leiruken blir det fokusert på god og respektfull oppførsel, nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill. Alle deltakerne får anledning til å prøve seg på å bygge en egen PC, lære om streaming, spille VR, eller spille på Eldorados storskjerm. Hver dag er det avvekslende aktiviteter utenfor huset. Det kan være besøk på Paradox Museum, minigolf, bading, frisbeegolf mm.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Se aktivitetens hjemmeside for kurstilbud

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Eldorado Esport - kurs

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo