Ekeberg Minigolf

Ekeberg Minigolf drives av Søylehuset Cafe & Minigolf og har to 18 hulls minigolfanlegg med fossefall, elver, broer, aktivitetsspill, og musikk på anleggene. Den blå banen, "Europabanen", er den vanskeligste, mens den røde banen er noe lettere. Barnekøller for barn ned til 3 år. Barn under 7 år kun sammen med voksne.

Minigolfball plassert i midten av en hvit sirkel i enden av en betongbane

Illustrasjonsbilde

Minigolfball plassert i midten av en hvit sirkel i enden av en betongbane

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Anlegget består av to 18 hulls minigolfanlegg med fossefall, elver, broer, aktivitetsspill og musikk på anleggene. Hele familien kan delta, det er utlån av barnekøller som kan brukes ned til 3 år. En rød og en blå bane, den siste, "Europabanen", er den vanskeligste. Barn under 7 år kun sammen med voksne. På området er det også noen faste bevegelige installasjoner for de minste og spilleautomater for de litt større, alle mot betaling.

I sommersesongen leier man køller og baller fra huset på minigolfanlegget, som også selger popcorn og slush-ice. I vintersesongen leies utstyr fra Søylehuset Cafe som ligger ved siden av anlegget og som står for driften av minigolfparken.

1 runde 18-hull / begge banene (36-hull): barn kr 70/90, voksen kr 100/120

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Fra påske til slutten av september, eller når vær- og bakkeforhold tillater det. Drop-in for grupper mindre enn 15 personer.

Starten og slutten av sesongen kl 10.00-17.00, i sommerperioden kl 10.00-21.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Ekeberg Minigolf

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo