Demo Linderud

Demo Linderud - bibliotekstilbud og prøveprosjekt i bydel Bjerke.

Lesesal med oransje søyler og brunt interiør, og bibliotekskilt hengende fra taket, illustrasjonsbilde for Demo Linderud

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Lesesal med oransje søyler og brunt interiør, og bibliotekskilt hengende fra taket, illustrasjonsbilde for Demo Linderud

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Demo Linderud på Linderud senter er et midlertidig prosjektsamarbeid mellom Deichman og Bydel Bjerke. Bibliotekkonseptet er tenkt som en kombinasjon av basis biblioteksfunksjoner, nærmiljøkontorfunksjoner, og en kulturell møteplass for barn og unge, lokale foreninger, frivillighet og befolkningen for øvrig.

Biblioteket tilbyr et bredt utvalg av bøker, tidsskrifter, filmer og andre medier for alle aldre. Hos barna er spillrommet veldig populært. Der kan de spille med konsoller og iPads. Enhetene er kun til bruk i biblioteket. I løpet av uken er det etter skoletid aktivitet for barna og boksirkel for babyer.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller se alle arrangementer på Demo Linderud.

Gratis, men påmelding kan være nødvendig til noen av arrangementene av plasshensyn.

Om Deichman biblioteker Oslo
Deichmans 22 biblioteker i Oslo har et mangfoldig tilbud til befolkningen i Oslo. Det inkluderer tilgang til et bredt spekter av bøker, tidsskrifter, filmer og annet materiale for både fritidslesing og studier. Bibliotekene arrangerer også en rekke kulturelle arrangementer, som forfattermøter, foredrag, utstillinger og workshops. Hovedbiblioteket er Deichman Bjørvika som holder til i et spennende og moderne bygg ved Oslo Sentralbanestasjon.

Mange biblioteker tilbyr barn og unge aktiviteter etter skoletid en eller flere ganger om uken, det kan være en sosial møteplass, verksted, leksehjelp eller spill. I helgene er det arrangementer beregnet på de mindre barna og familiene deres. For eksempel verkstedaktiviteter, teater, konsert, høytlesning, og film.  

I tillegg til fysiske materialer tilbyr Deichman også digitale ressurser, som e-bøker, digitale tidsskrifter og databaser. Deichman spiller også en viktig pedagogisk rolle, i løpet av året besøker nesten 1400 skoleklasser lokalbibliotekene.

Og – alt er gratis! 

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Se bibliotekets hjemmeside for ordinære åpningstider

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Demo Linderud

12:00
22
05/2024
Demo Linderud: Baby på bib

Et tilbud for babyer og foreldre der vi samles og leser gode pekebøker sammen i ca 30 minutter. Deretter kaffe og hygge. Passer for babyer fra 7 måneder til 1,5 år. Gratis, drop-in, men førstemann/-kvinne til mølla, kun 10 deltakere!

Flere aktiviteter for barn i Oslo