Deichman Majorstuen

Biblioteket har arrangementer for barn og unge. Se under Arrangementer. Gratis, men påmelding kan være nødvendig til noen av arrangementene. Arrangementene er populære og kan raskt bli fulltegnet.

Fra Deichman Majorstuens hjemmeside: "Vi er størst av lokalbibliotekene. Hos oss får du tilgang til bl.a. gratis wifi, utlån av bøker, filmer, lydbøker og magasiner, i tillegg til at vi har mange morsomme og lærerike arrangementer og aktiviteter for store og små."

Arrangementer hos Deichman Majorstuen

12:00
03
Feb
2023

Baby på bib

Et tilbud for babyer og foreldre der vi samles og leser gode pekebøker sammen. Lesestunden varer en halvtimes tid. Deretter er det kaffe og hygge. Passer for babyer 7mnd - 1,5 år. Gratis, ingen påmelding, men maksimum 10 deltakere.

12:00
04
Feb
2023

RELOVE familieverksted

Få noe nytt ut av gamle klær og tekstiler. Med symaskin og for hånd. Kreativt og morsomt familieverksted. Passer for familier med barn fra 3 år. Barn under 8 år må ha med en voksen. Gratis, drop-in, men begrenset antall ved bordet samtidig, først til mølla.

14:00
04
Feb
2023

Barnas lørdag på Majorstuen bibliotek

Lørdagsaktiviteter kan være høytlesning, verksteder, musikk, teater mm. Se Vis arrangement for mer info om den enkelte lørdag. Gratis, drop-in, ingen påmelding.