Deichman Majorstuen

Biblioteket har arrangementer for barn og unge. Se under Arrangementer. Gratis, men påmelding kan være nødvendig til noen av arrangementene av plasshensyn.

Fra Deichman Majorstuens hjemmeside: "Vi er størst av lokalbibliotekene. Hos oss får du tilgang til bl.a. gratis wifi, utlån av bøker, filmer, lydbøker og magasiner, i tillegg til at vi har mange morsomme og lærerike arrangementer og aktiviteter for store og små."

Arrangementer hos Deichman Majorstuen

12:00
27
Sep
2023

Baby på bib

Et tilbud for babyer og foreldre der vi samles og leser gode pekebøker sammen. Lesestunden varer en halvtimes tid. Deretter er det kaffe og hygge. Passer for babyer 7mnd - 1,5 år. Gratis, ingen påmelding, men maksimum 10 deltakere.

14:30
27
Sep
2023

Etter skoletid med RELOVE

RELOVE holder sy-verksted med fokus på miljø, redesign og ombruk. Sy-verkstedet passer for barn og ungdommer 8 - 15 år. Yngre barn må ha følge av en voksen. Gratis og drop-in, men begrenset antall plasser. Førstemann til mølla!

12:00
30
Sep
2023

Barnas lørdag på Majorstuen bibliotek

Lørdagsaktiviteter kan være høytlesning, verksteder, musikk, teater mm. Se Vis arrangement for mer info om den enkelte lørdag. Gratis, drop-in, ingen påmelding.