Bogstad besøksgård

Bogstad besøksgård har åpent fjøs fra medio september til et stykke ut i mai. Da kan man hilse på, klappe og lære om dyrene. Resten av året går dyrene ute, og mange av dem kan man se gresse i området rundt Bogstad. Gartneren er ofte til stede og kan svare på spørsmål om den vakre, blomstrende kjøkkenhagen.

Oversiktbilde over Bogstad gård og besøksgård, stort anlegg med gule bygninger, rød stall og Bogstadvannet i bakgrunnen

Bård Langvandslien, Riksantikvaren, CC-BY-4.0

Oversiktbilde over Bogstad gård og besøksgård, stort anlegg med gule bygninger, rød stall og Bogstadvannet i bakgrunnen

Bård Langvandslien, Riksantikvaren, CC-BY-4.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Åpent fjøs fra medio september til et stykke ut i mai. Da kan man hilse på, klappe og lære om dyrene. Resten av året går dyrene ute, og mange av dem kan man se gresse i området rundt Bogstad. Gården har en fast besetning av kuer, sauer, geiter, høns og kaniner. I tillegg har stallen private hester, og i perioder griser. Nedre aldersgrense er 3 år, dette for at barna skal ha mest mulig glede av besøket.

Driften er 100% økologisk, og gressfóret til alle dyrene dyrkes på gården. Det er ca 20 kuer som kalver og ca 30 sauer som lammer hvert år. I sommersesongen er det sauer, geiter, høns, kaniner og ender rundt tunet, i parken og ved kjøkkenhagen. Gartneren er ofte til stede og kan svare på spørsmål om den vakre, blomstrende kjøkkenhagen.

Bogstad Gård er en flott beliggende herregård ved Bogstadvannet med historisk sus og stor innflytelse på den politiske utviklingen i Norge. Omvisninger i hovedbygningen. Parken er åpen alle dager hele året og er en av Norges eldste landskapsparker.

Bogstad besøksgård drives av Bymiljøetaten i Oslo kommune og er en del av gårdsdriften ved Bogstad Gård. Driften skal medvirke til å bevare det gamle kulturlandskapet i Sørkedalen.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent fjøs fra dyrene lukkes inn i stallen medio september, til dyrene igjen slippes ut på beite et stykke ut i mai:

- tirsdag til fredag 12:00-16:00
- siste søndag i måneden 12:00-16:00

Omvisning i fjøset mandag til torsdag kl 09.30-12.45 for skoleklasser og barnehager. Forhåndspåmelding, bruk påmeldingsskjema på hjemmesiden. Aldersgrensen er 3 år

Stengt 23/12 - 2/1

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Bogstad besøksgård

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo