Bogstad besøksgård

Åpent fjøs fra medio september til et stykke ut i mai. Da kan man hilse på, klappe og lære om dyrene. Resten av året går dyrene ute, og mange av dem kan man se gresse i området rundt Bogstad. Gården har en fast besetning av kuer, sauer, geiter, høns og kaniner. I tillegg har stallen private hester, og i perioder griser. Nedre aldersgrense er 3 år, dette for at barna skal ha mest mulig glede av besøket.

Driften er 100% økologisk, og gressforet til alle dyrene dyrkes på gården. Det er ca 20 kuer som kalver og ca 30 sauer som lammer hvert år. I sommersesongen er det sauer, geiter, høns, kaniner og ender rundt tunet, i parken og ved kjøkkenhagen. Gartneren er ofte til stede og kan svare på spørsmål om den vakre, blomstrende kjøkkenhagen.

Bogstad Gård er en flott beliggende herregård ved Bogstadvannet med historisk sus og stor innflytelse på den politiske utviklingen i Norge. Omvisninger i hovedbygningen. Parken er åpen alle dager hele året og er en av Norges eldste landskapsparker. Bogstad besøksgård drives av Bymiljøetaten i Oslo kommune og er en del av gårdsdriften ved Bogstad Gård. Driften skal medvirke til å bevare det gamle kulturlandskapet i Sørkedalen.

Arrangementer hos Bogstad besøksgård

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.