Alna Ridesenter

Alna Ridesenter er en stall med rideskole, aktivitetstilbud for barn og plasser for private hester. Tre dager i uken er det "Åpen Møteplass" for barn og unge, et gratis fritids- og aktivitetstilbud der barna kan bli bedre kjent med hestene. Barn under 7 år må ha med en voksen av hensyn til sikkerheten. Det er hestekyndige ungdommer som er aktivitetsledere, og alltid en voksen stallvakt på jobb. Det er bare å møte opp.

Lørdager og søndager kan barn og unge melde seg på enkeltridetimer ut fra ferdighetsnivå. Ridetimene foregår på ridesenteret. I helgene arrangeres det også 3- og 5-timers rideturer i henholdsvis Østmarka og Lillomarka for øvede ryttere i alle aldre. Deltakerne må kunne mestre hesten i galopp. Timene må bestilles i forkant. I skoleferier settes det opp ekstra turer.

I perioder i løpet av året kan man på rideskolen hjemmeside bestille leieturer på ponnier i Alnaparken for de minste. Barna må følges med en nærkontakt som kan gå sammen med ponnien. Barna må ha med egen hjelm, for eksempel sykkelhjelm. Støvler på beina, ikke joggesko.

Stallen har en dugnadsdrevet kafé som normalt er åpen mandag til fredag fra ca kl 17 til kl 19.30.

Arrangementer hos Alna Ridesenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.