Alna Ridesenter

Alna Ridesenter er en stall med rideskole, aktivitetstilbud for barn og plasser for private hester. Tre dager i uken er det "Åpen Møteplass", et gratis fritids- og aktivitetstilbud for barn og unge. Åpne ridetimer og lengre rideturer i helgene.

Forkroppen og hode på norsk fjordhest, som ser inn i kameraet

Illustrasjonsbilde

Forkroppen og hode på norsk fjordhest, som ser inn i kameraet

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Alna Ridesenter er en stall med rideskole, aktivitetstilbud for barn og plasser for private hester. Lørdag og søndag er det "Åpen Møteplass" for barn og unge med aktivitetsledere til stede. Det er et gratis fritids- og aktivitetstilbud der barna kan bli bedre kjent med hestene. Barn under 7 år må ha med en voksen av hensyn til sikkerheten. Det er bare å møte opp.

Det er ikke alltid åpen møteplass kan opprettholdes i skoleferiene, siden det er frivillige som er aktivitetsledere. Sjekk ridesenterets hjemmeside, menyen Aktivitetskalender, med hensyn til hvilke tilbud som er tilgjengelige når.

Stallen er åpen kl 08.00-21.00 på hverdager og kl 08.00-18.00 i helger. Det er lov å komme på besøk og gå rundt i stallen og ridehallen når som helst i åpningstiden (barn uten voksne kun på åpen møteplass). Besøk i stallen er gratis. Det er også høner og ender på uteområdet.
 
Lørdager og søndager kan barn og unge melde seg på enkeltridetimer ut fra ferdighetsnivå. Ridetimene foregår på ridesenteret. I helgene arrangeres det vekselvis 3-timers rideturer i Østmarka og 4-5 timers turer i Lillomarka for øvede ryttere i alle aldre. Deltakerne må kunne mestre hesten i galopp. Turene må forhåndsbestilles. I skoleferiene settes det opp ekstra turer.

Stiftelsen Alna Ridesenter består av Østmarka Rytterklubb og tidligere Trosterudstallen. Stallen har en dugnadsdrevet kafé som normalt er åpen mandag til fredag fra ca kl 17 til kl 19.30.

Drop-in ridetime kr 370 pr person, privattime en-til-en kr 1500, ridetur kr 800 (3 timer), kr 1000 (4-5 timer). Salg av klippekort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpen møteplass lørdag og søndag kl 12.00-15.00

Se ridesenterets hjemmeside for aktivitetskalender

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Alna Ridesenter

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Oslo