Telemark Escape

Spillet "Brorskapets hemmelighet" foregår inne i det herskapelige hovedhuset på Søndre Brekke gård, mens "Peer Gynt Escape Room" foregår i låven på Henrik Ibsen Museum. Koder og krypterte tekster skal løses og knekkes på under en time! Passer for barn fra 10 år, minimum tre og maksimum åtte personer pr spill.

I "Brorskapets hemmelighet" er det 1814 og Grunnloven som er i spill. På Moss jernverk sitter statsråd Niels Aall den 14. august 1814 og forsøker å fremforhandle en fredsavtale med Sverige og samtidig sikre at vi får beholde den nyskrevne norske grunnloven. Fredsavtalen er skrevet, men de svenske representantene nekter å godkjenne avtalen før Niels Aall setter sitt personlige segl på den. Problemet er at seglet, signetringen, ligger hjemme på Søndre Brekke gård i Skien.... Meld dere til tjeneste i Det Skjulte Selskab og finn seglet innen 60 minutter.

I "Peer Gynt Escape Room"Peers står Peer i fare for å bli støpt om i knappestøperens skje – til ingenting! Deltakerne har 45 minutter på seg til å redde Peers hjerte....

Arrangementer hos Telemark Escape

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.