Skien Fritidspark - curling

Fritidsparken har to helårs isflater inne: den store isflaten, ishockeybanen, blir mest brukt til organisert trening, kamper og turneringer. Den lille isbanen er merket opp med tre curlingbaner. Curling er en morsom aktivitet for hele familien, og veldig populært! Man kan leie bane med eller uten instruktør, har man aldri spilt før er en instruktør en god investering. Maksimum antall pr bane er 8-12 personer, og man skal beregne to timer for et spill. Alt utstyr er tilgjengelig i hallen. Curlingbanene skal reserveres på forhånd.

Banene er litt kortere enn internasjonal standard og er ikke mer krevende enn at alle har det gøy på isen. Spillet er som bocca/petanque, bare at steinene man bruker sklis langs isen i stedet for å kastes, og at punktet man skal komme nærmest er fast markert i isen.

I sommersesongen tilbyr fritidsparken utendørs klatrepark, tennis, stigegolf, cornhole, bordtennis, shuffleboard, frisbeegolf, beachbaner, padelbaner, fine turstier og tøffe terrengsykkelløyper. Vinteraktivitetene omfatter skøyting, snowboard og alpint, og skiturer i merkede og preparerte løyper i nærområdet. Innendørs helårsaktiviteter, i tillegg til curling og ishockey, er et badeland med flere bassenger og sklie, og en klatrepark.

Fritidsparken har eget hotell med 65 værelser og leiligheter til utleie.

Arrangementer hos Skien Fritidspark - curling

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.