Ibsenhuset

Ibsenhuset i Skien har arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året: teater for barn, konserter, show mm. Barne- og familiearrangementene er populære og kan raskt bli utsolgt. Kulturhuset er fast spillested for Riksteatret.

Se kulturprogrammet for Ibsenhuset.

Ibsenhuset har tre store saler, foajé og fire møterom. Storstuen er Dovregubbens Hall med plass til 800 personer, Peer Gynt salen og "black box" scenen Terje Vigen (Klubbscenen) med plass til 330 sittende publikummere til sammen, henholdsvis 250 og 80 hver for seg. Foajén kan brukes sammen med Peer Gynt salen ved behov. Restaurant.

Arrangementer hos Ibsenhuset

18:00
31
May
2023

Skien kulturskoles Miks: "Røtter"

Våre forskjellige musikalske og kulturelle røtter flettes sammen til en spektakulær forestilling med korsang, dans, visuell kunst og musikk. Gratis, men billetter må hentes ut på forhånd!

18:00
10
Jun
2023

Skien kulturskoles Danseshow: "Fantasi"

Skien kulturskole tilbyr dans fra 4 år og oppover, i denne forestillingen får publikum se bredden av skolens tilbud. Barnedans, breakdance hip hop, jazz-funk, klassisk ballett og kreativdans.

19:00
04
Dec
2023

Ballett: "Nøtteknekkeren"

Eventyret, danset av Kyiv Grand Ballet, passer for alle aldre, og er fylt av alle de rette eventyrmomentene med både prinser, prinsesser, magiske skapninger… og en god dose romantikk. Det danses til ferdig innspilt musikk.