Badeland - Skien Fritidspark

Idresttsbasseng på 25 meter med seks baner, stupebasseng med høyeste avsats på 7,5 meter, bølgebasseng med strandsone og sklie over til strømkanalen, barnebasseng, terapi- og varmtvannsbasseng. Temperaturene i bassengene varierer fra 28 - 34 grader. 3 meter høy klatrevegg i stupebassenget. Vannsklien er 106 meter lang, og har elektronisk tidtaking. Kafé.

I bassenget og på sklien må barn under 10 år være i følge med en voksen. Det arrangeres kurs i babysvømming, svømmekurs for barn i alderen 1-6 år, og Aquadisco. Sjekk aktivitetens Facebookside for ytterligere informasjon for kursdatoer og arrangementer.

I samme bygning som badelandet ligger en klatrevegg med høyde 14,7 meter og bredde 18 meter. De som klatrer skal kunne fremvise et Brattkort-bevis. Nybegynnere og mindre øvede kan ta et klatrekurs og få et midlertidig klatrebevis. Aldersgrensen er 13 årAndre innendørs helårsaktiviteter i Skien Fritidspark er tre curling-baner og en ishockeybane. I tillegg er det en rekke sommer- og vinteraktiviteter utendørs.

Fritidsparken har eget hotell med 65 værelser og leiligheter til utleie.

Arrangementer hos Badeland - Skien Fritidspark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.