Skien Fritidspark - badeland

Idresttsbasseng på 25 meter med seks baner, stupebasseng med høyeste avsats på 7,5 meter, bølgebasseng med strandsone og sklie over til strømkanalen, barnebasseng, terapi- og varmtvannsbasseng. Temperaturene i bassengene varierer fra 28 - 34 grader. 3 meter høy klatrevegg i stupebassenget. Vannsklien er 106 meter lang, og har elektronisk tidtaking. Kafé.

I bassenget og på sklien må barn under 10 år være i følge med en voksen. Det arrangeres kurs i babysvømming, svømmekurs for barn i alderen 1-6 år, og Aquadisco. Sjekk aktivitetens Facebookside for ytterligere informasjon for kursdatoer og arrangementer.

Andre helårsaktiviteter, i tillegg til badelandet, er curling og ishockey, og en innendørs klatrepark. Klatreveggen er 14,7 meter høy, og 18 meter bred. I sommersesongen tilbyr fritidsparken utendørs klatrepark, tennis, stigegolf, cornhole, bordtennis, shuffleboard, frisbeegolf, beachbaner, padelbaner, fine turstier og tøffe terrengsykkelløyper. Vinteraktivitetene omfatter skøyting, snowboard og alpint, og skiturer i merkede og preparerte løyper i nærområdet.

Fritidsparken har eget hotell med 65 værelser og leiligheter til utleie.

Arrangementer hos Skien Fritidspark - badeland

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.