Skien Fritidspark - klatrepark

Utendørs klatrepark i Skien Fritidspark. Parken har 4 klatreløyper, en dobbel zipline på 220 meter, og to kortere zipliner. Løypene har forskjellige vanskelighetsgrad, fra lett løype nær bakken til mer utfordrende løyper som ligger 7-8 meter over bakken. Zip-lines, hengebroer, tunneler, stiger, balanse- og tau elementer er bare noe av det som tilbys. Utfordringer for alle i familien!

Oransje løype og Grønn løype 1 går nær bakken og har et høydekrav på henholdsvis 80 og 110 cm. Grønn løype 2 og blå løype går begge 7-8 meter over bakken og har et minimum høydekrav på henholdsvis 110 og 140 cm. Zip-linen for barn er 30 meter lang og har et høydekrav på 80 cm, mens zip-linen for familier er 100 meter lang og har et høydekrav på 110 cm. Over stadion går det to parallelle zip-liner på hver 220 meter med et høydekrav på 140 cm.

I tillegg til klatreparken har Skien Fritidspark sommeraktiviteter som minigolf, bowls, beachbaner, tennisbaner, padelbaner, innendørs klatrevegg, curling og svømmehall.

Arrangementer hos Skien Fritidspark - klatrepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.