Teateret kulturhus

Teateret kulturhus har forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Se under Arrangementer. Noen søndager er det improvisasjonsteater for barn 3-12 år, der er veldig populære! Barna er selv med på å foreslå hva handlingen skal være, og så improviserer skuespillerne.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle arrangementer på Teateret kulturhus i Kristiansand.

Kulturhuset betegner seg selv som "urbant utested i Kristiansand med egen restaurant, bar og scener". Scenene i huset er "Hovedscenen" med 18 meters takhøyde og 450 sitteplasser i amfiet, "Biscenen" med plass til 148 sittende eller 200 stående "Black Box" gjester, "Intimscenen" med plass til 76 personer i sofarader. "Chambré Separée" og foaje.

Kulturhuset var tilholdssted for Agder Teater, nå Kilden Teater, frem til 2012 da teateret flyttet inn i nybygde Kilden teater- og konserthus. Kilden Teater er regionteater for Agder fylke.

Arrangementer hos Teateret kulturhus

19:00
01
Dec
2023

Førjulsballett: "Nøtteknekkeren"

Førjulsballett med julemagi av Peter Tsjajkovski. Velkommen til en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet, og en liten dose magi. Med Classical Ukrainian Etoile Ballet, danses til ferdig innspilt musikk.

13:00
03
Dec
2023

Juleforestilling: "Snømannen"

Verdenskjent animasjonsfilm som vises på lerret, mens det litt utradisjonelle orkesteret "Insimul" spiller musikken til filmen. Snømannen, som blir levende, og gutten som laget ham, sammen drar de på eventyr! For alle aldre!

13:00
10
Dec
2023

Barnesøndag: "Baldrian & Musa"

En dukketeater-forestilling med Giert Werring og historiene hans om Baldrian og Musa som bor sammen. Er ikke det litt merkelig da? Det kommer i hvert fall mange morsomme historier ut av det! Spill og tegnesaker før og etter forestillingen.