Aquarama bad

Aquarama Bad (AQ Bad) er Sørlandets største svømmehall og badeland. Hovedbassenget er 50 x 25 meter, med stupeanlegg på den ene kortsiden. Badelandet består av plaskebasseng for de minste, barnebasseng, tre sklier, strømkanal, bølgebasseng, klatrebasseng og boblebad. En raritet er surfebassenget AquaSurf, der man kan lære å surfe liggende eller stående. Kafé.

Barn som fyller 11 år og er svømmedyktig kan bade alene i bassengene, ellers har barn kun adgang i følge med badende over 16 år.

Stort rektangulært, men grunt, avkjølingsbasseng utendørs om sommeren. Ultimo 2023 ferdigstilles et nytt helårs uteområde med basseng med heve- og senke bunn og varmekulp. Bassenget vil ha en vanntemperatur på 28 grader på hverdager og 32 grader i helgene, tilpasset barn, lek og rekreasjon. Varmekulpen vil ha en fast temperatur på 38 grader.

Badet har også treningssenter, spa-senter, næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. I hotellvestibylen er det en klatrevegg på 12,5 meter. Utenfor anlegget er det en skjermet bukt med en lang og innbydende sandstrand, Bystranda. Der er det også flere sandvolleyball-baner.

Arrangementer hos Aquarama bad

18:00
02
Dec
2023

Familiekveld på Aquarama

Dempet lys og kul musikk! Det blir morsomme aktiviteter og konkurranser. Surfen er åpen for drop-in hele kvelden!